Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz a féltékenykedésről egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 19:33
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem müködik akkor jól. Persze van olyan, hogy 1-2-szer pár perc vagy óra erejéig félted vagy bármi, de ha nem bízol benne akkor az szerintem nem müködik jól a kapcsolat
2/7 anonim válasza:
Túlzásba véve semmiképp nem jó, de ha teljesen lesz*rod a dolgokat, akkor sem. Kis mértékben még belefér.
3/7 anonim válasza:
Nagyon fontos a bizalom, de ettől függetlenül van egy egészséges mértékű féltékenység, ami még szerintem belefér. Nem kell túlzásokba esni.
4/7 Stark2000 válasza:
Aranyközépút. A túlzott féltékenység mérgez, a túlzott lesz*romság pedig inkább arról árulkodik, hogy nem is szereted a másikat. Nem lehet minden helyzetben elkerülni, legyen bármennyi bizalmad a párod felé, és bármennyi önbizalmad is.
5/7 anonim válasza:
Egy bizonyos mértékig elfogadható.
6/7 anonim válasza:
A féltékenyéség azért van, mert a féltékeny embernek önbecsülési gondjai vannak. Nem tudja magáról, hogy mennyit is ér, és emiatt folyatosan szorong, hogy el lesz hagyva. Ha valakit el akarnak hagyni, akkor így is, úgy is elhagyják. Ha valakinek nincsen önbecsülése, és állandóan emiatt féltékenykedik, akkor az a másiknak az idegeire fog menni. Ha nekem van önbecsülésem, akkor azt mondom, hogy miért hagyna el, mellette van a legjobb helyen.
És ha ez nem segít, akkor mantrázd ezt:
Uralod, ha elengeded
Eléred, ha nem kergeted
Tiéd, ha már nem akarod
Megtalálod, ha nem kutatod.
7/7 anonim válasza:
Megmérgezi a kapcsolatot és tönkreteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!