Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom a féltékenykedésre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom a féltékenykedésre?

Figyelt kérdés
Fél éve együtt vagyunk a lánnyal, de van egy legjobb fiú barátja, akire volt már hogy panaszkodott hogy túllépett egy határt.. fogdosta, stb. Heti pár alkalommal tallkozunk maximum, tegnap a sráccal volt futni és utána találkoztunk csak. Van okom féltékenykedni?
2019. jún. 26. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nincs. A lány tudja, hogy hol a határ, a másik fiú meg bunkó.
2019. jún. 26. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Nincs, a barátnőd pontosan tudja hol a határ. Maximum ütni lesz okod, ha sokszor zaklatná a barátnődet. :D
2019. jún. 26. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Ami azt a barátságot illeti, a lány részéről lehet, hogy ennél nem több, de a srác valószínűleg lukra játszik.
2019. jún. 26. 11:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Régebben volt egy kis kiborulásom a féltékenység miatt, ugyanúgy a srác volt a téma, akkor összevesztünk kicsit. Zavar hogy ezek után is ugyan úgy barátkozik vele, de persze tudom, hogy engem szeret. Csak mégis nem értem a logikát.. ezek után miért barátkozik még mindig vele?
2019. jún. 26. 11:36
 5/8 A kérdező kommentje:
#3: Amikor panaszkodott a fogdosásnál elmondta a barátnőm, hogy a srác szó szerint felhívta magához hogy lefeküdjenek...
2019. jún. 26. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Nincs okod, mivel a barátnőd beszélt erről és látszik, hogy ő ezt nem akarja. Akkor lenne baj, ha nem mondta volna el és engedné. Mindenesetre a fiúval elbeszélgethetsz, hogy álljon le (kultúráltan).
2019. jún. 26. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:

attol fugg nekem van egy csaj ismerosom 3 éves korunk ota ismerjuk egymast, csinaltunk olyan dolgokat amiket csak parok szoktak(de csok stb nem volt), fogdosni csak ő fogdosott...

pasija leg feltekeny volt, de nem tettunk semmi olyat,

de ez egy eset a sokbol, általába a pasiknak tetszik a csaj, akivel egyutt vnnak, ritka a csak baratsag

2019. jún. 26. 12:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Egészen biztosra vélem, hogy a srác akar tőle valamit, viszont a barátnőm tudja, hogy lefekséven kívül más nem lenne.
2019. jún. 26. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!