Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok féltékeny,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok féltékeny, amikor igazából nincs rá okom?

Figyelt kérdés
Bulizni voltunk barátommal és az ő társaságával, ahol elég sok régi ismerőssel összefutottunk. Amikor épp nem együtt táncoltunk odament hozzá egy csaj (akivel régen kavartak) a csaj befordította magához a barátom meg azt hitte először hogy én vagyok. A csaj megpróbálta lesmárolni (amikor a csaj pasija pár méterre állt tőle..) persze a barátom gondolkodás nélkül elhajtotta. Én messziről láttam az egészet, és függetlenül attól, h a barátom semmit nem csinált, rosszul éreztem magam. A csaj utána még próbálta keresni vele a szemkontaktust de nem jött össze neki. A sok ismerős közül persze voltak más lányok is, meg én is összefutottam az egyik exemmel, összességében sok kisebb ehhez hasonlo kellemetlen szitunk volt aznap este. Az lenne a kérdésem, hogy ebben a helyzetben mégis miért érzem szarul magam azóta? Bízom a barátomban, lassan egy éve egyutt vagyunk, de valahogy mégis felidegesít hogy vannak ennyire pofátlan lányok akik képesek lennének a saját és mások kapcsolatába is belerontani.

2016. nov. 20. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez természetes hogy idegít téged amikor szereted a fiút. Sajnos, ez az élethez tartozik, ehhez hozzá kell szokj. Viszont a fiú viselkedése teljesen rendben van.. Elhajtotta a lányt, ami azt jelenti, hogy szeret téged.
2016. nov. 20. 14:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem gáz, hogy rosszul érzed magad, habár szerintem inkább a pofátlan rb@nc miatt vagy ideges mintsem a barátod miatt. A srác semmi rosszat nem tett, elhajtotta, tehát nem kell neki más. Maximálisan megbízhatsz benne, nem kell ilyenek miatt aggódnod :) Viszont ha továbbra is ilyeneket csinál a csaj, segítek megtervezni a gyilkosságot ;)
2016. nov. 20. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!