Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Okom van a féltékenykedésre?...

Okom van a féltékenykedésre? Tényleg nincs okom aggódni?

Figyelt kérdés

Röviden a történet: Megismertük egy ismerős húgát pár hónapja( 14 éves), akivel nekem sok közös pontom volt, de a párommal ahogy figyeltem jól elhülyültek, és a facebookon irkáltak.A párom azt mondta, hogy tanácsokat kér tőle a pasizással kapcsolatba, mert mint férfi, ő jobban ért hozzá. ( Ok, ez rendbe).

Erre ma a párom gépébe találtam a lányról fehérneműs, valamint fürdőruhás képet, selfie-t.

A párommal a kapcsolatunk nem mondható tökéletesnek, inkább unalmasnak sorolnám. Én nem vagyok vékony, inkább ducibbnak mondanám magamat, sajnos egy sérülés miatt per pillanat nagyon sokat edzeni, tornázni nem igen tudok, és mivel a párocskám imád még tömni is kajával, így sajnos eléggé meglátszik. ( ő is fogyózna, csak így kisebb bűntudatot érez, ha én is eszek vele )

A szexuális életünk nuku, feltételezem a tesztoszteron alacsony szintje miatt.Kértem, hogy menjen orvoshoz, de nem ment. Nem egyszer kaptam rajta, hogy lányokkal írkál, akik nekem barátainak voltak nevezve, később kiderült, hogy nem azok, flörtölt velük, valamint hasonló képeket kapott tőlük is. A munkából haza jön, bár küldtem volna a haverokkal sörözni, nem ment.

Jelenleg le vagyok sokkolva. Ma úgy ültem le a párom gépéhéhez, hogy valami nem stimmel, és kivi vagyok. Próbáltam vele erről beszélni már napokban, hogy nagyon idegenként viselkedik velem, de a stresszre fogta.Kérdezősködtem, hogy boldog e, de nyugtázta, hogy ideges...stb. Most meg, hogy egy közös, általam is ismert lányról van szó, aki 14 éves, fiatal, vékony...stb. Az ismerős ( a lány nővére) ő is sokkot kapott, megmutattam neki is a képeket, várom a páromat haza, hogy megkérdezzem, hogy mi van.

Írtam a 14 éves lánynak is ma, hogy kiderítsem, hogy mi a fene van, de ahogy láttam, még ő volt rám besértődve, és törölt a chatről a facebookon.

Jelenleg nem tudom mit gondoljak. Lehet, hogy a külsőjéről szeretett volna pozitív vissza igazolást kapni a páromtól, akit remélhetőleg a bátyjának tekint? De akkor a párom minek mentette le a képet? Nem tudok semmit sem, össze vagyok törve. Olyan, mint egy álom, egy rossz álom, amivel csak pár foszlány emlékeztet, hogy valami nem stimmel.

A párommal : 30 évesek vagyunk, a lány 14 éves.

2014. okt. 7. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Uristen a ferjed 14 eves kislanyal chatelget? Ez is furri

De mit beszeltek?gondolom elolvastad.

2014. okt. 7. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:

A lány idősebbnek látszik a koránál. Barát, szóval én úgy gondoltam, hogy átlagos dolgokról irkálnak. Amikor ott voltam mellette, láttam, hogy videókról és klippekről, filmekről, videókról és hasonlókról irkáltak.

Teljesen nyugodt voltam, csak pár napja annyira bele mélyedt a facebookba, hogy nem értettem az egészet, főleg, hogy tudnak naponta ennyi időt beszélni. Nekem néha több órán keresztül nem jut eszembe semmi beszédtéma, ami pl. a páromat is érdekelné.

2014. okt. 7. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgy érzem rám hárul az a kellemetlen feladatot hogy megírjam a nyers valóságot. A férjed csapja a szelet a lányoknak, valszeg tömi is őket rendesen. Téged meg egyszerűen nem kíván mert kövér vagy ami indokot el se tudsz fogadni ezért inkább potenciazavarért kiáltasz...
2014. okt. 7. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy tömné őket anyagilag, mindig is könnyen el tudta nyerni a lányok bizalmát,a végén a csajszik a menszeszükről is írkáltak (?) Amit nem hittem volna el, ha nem látok.

Régebben vékonyabb voltam, akkor sem kívánt, amikor megismert, akkor sem voltam modell alkat. Utána híztam, majd fogytam, ennek ellenére vékonyabban sem kellettem neki, mondván, hogy bizony gondok vannak lent neki. A megismerkedésünkkor sűrűbben, napi szinten volt, majd pár hónapra rá már csak hetente, két hetente, végül már fél évente, évente. Még fiatal vagyok, próbáltam vele beszélni vele, ő feszengett, mert kínos neki erről beszélni. Mérges is vagyok rá, meg nem is, nem tudom hogy mit érzek, talán könnyebben leírom egy szóval: csalódott.

2014. okt. 7. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Öömm... Nem tudom leesett e de nem a tárcájukat, hanem az ánuszukat tömi...
2014. okt. 18. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!