Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha rátok ír egy fiú, akkor mitől lesz unalmas illetve nem unalmas az adott fiú?
Nálam akkor haldoklik a beszélgetés, ha csak egyirányú az érdeklődés. Szeretem ha diszkréten érdeklődik az adott srác, és ha egy húron pendülünk akkor nincs "témahiány". Nincs feszkó, szerintem nem pörög azon hogy "most mit mondjak". Bár, személyesen, első találkozásnál kicsit neccesebb talán (zavarban vagyunk szemtol szembe jogosan), neten pedig könnyebb.
Én szeretem ha egy srác sokat tud beszélni, mesélni, sztorizgatni, viccelődni. Egyesek ott csúsznak el a banánhéjon, mikor vagy csak magukról mesélnek, vagy csak a lányt kérdezgetik, magukról meg alig valamit. Fontos az aráány
17/l
Ha csak írogatás van, akkor az mindenképpen unalmas lesz. Ez a netes dolog jó arra, hogy felvegyük a kapcsolatot, valahogy egymásra találjunk, de nem helyettesíti a valódi kapcsolatokat. Szóval ez csak az első lépés.
Ha meg az írásából az jön le, hogy buta, bunkó, akkor meg nyilván nem akarod találkozni se vele, ott nem az unalom miatt.
Ez a hány éves vagy meg van barátod nálam nagyon kizárva.
Mármint persze szabad tudnia, de amikor már az első mondatok ez, az tényleg elveszi a kedvem, mert először legyünk csak barátok. Érted, élőben se úgy mész oda valakihez, hogy szia, hány éves vagy, van barátod.
Szóval nem tudom, én ezeket nem szeretem.
De amúgy dobj fel valami játékot, amivel megismered, az kreatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!