Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdtem el ismerkedni a sráccal. Unalmas már a suli-metál téma. Valaki tud jó témákat?

Persze, de azok nem feltétlenül érdeklik. Azért írok pár dolgot amiről például én tudok beszélgetni:
Időutazás
Vallás
Élet a halál után
Na, persze lehet, hogy teljesen más érdekel téged vagy érdekli őt, ezért javaslom, hogy hobbikról beszéljetek, illetve jók lehetnek azok a témák is, ahol olyan területről folyik a szó, melyben van tapasztalatotok.

- Nagyhatalmi politika az 1870-es években
- Műanyag kompozitok vs szerkezeti acélok
- Az ikes ragozás története
- Melyik a kedvenc alkoholos italom
18/f

Hegel ismeretelmélete
nagy svájci hadronütköztető
kvantumfizikai elemzések
asszertív kommunikáció
devizapiaci kereskedés és forex robotok
onsite keresőoptimalizálás webáruházak számára

Cr dízel vs mechanikus adagolós dízel, turbós motor vagy szívó. Továbbá, akit érdekel,írjon.
21/F

Amúgy egy csomó témát leirtak.
Egyébként nagyon sok mindenről lehet beszélni. Én szoktam olyat is hogy ha random eszembe jut valami akkor mondom.

Engem a második válaszoló az ikes ragozás történetével meggyőzött:) Én is ajánlom.
Amúgy tényleg, ami titeket érdekel, nem hiszem el, hogy az életetek csak suliból és metálból áll. Ha más nem, beszélgessetek a jövőről, tervekről stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!