Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas mindig termálba menni?
Figyelt kérdés
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt és eddig 5-ször voltunk már fürödni termálba vagy élményfürdőbe. Én imádok oda járni de félek hogy ő nem érzi jól magát már ott. (Bár már kerdeztem és azt mondta van kedve). Ti unalmasnak tartanátok?2018. júl. 9. 18:20
1/8 Roflkopter válasza:
Ha azt mondta van kedve, akkor van kedve. A férfiak általában azt mondják, amit valóban gondolnak.
5/8 anonim válasza:
Kis változatosság nem árt. Én is szeretek ilyen helyekre járni na de nem állandóan akármennyire is szeretem. Szerintem csak a kedvedben akart járni de ha te is figyelmes akarsz lenni akkor kérdezz rá hova menne szivesen:))
6/8 anonim válasza:
Ez attól is függ, pontosan mit csináltok a termálfürdőben...
8/8 OneTheLays válasza:
Ha aztmondta hogy van kedve akkor van kedve. A férfiaknál legtöbbször nem kell fejtegetni hogyha aztmondja hogy nem akkor az igen, a talán a nem stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!