Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mutatátok be a szüleiteknek az eső párotoka? És hogy fogadták a szüleitek? És hány évesek voltatok?
Szóltam szüleimnek hogy hétvégén szeretném bemutatni a barátnőmet. Vacsoráztunk, kicsit beszélgettek és ennyi. Szimpatikus volt nekik is, tök jól kijöttek. 15 voltam.
Az alpáriságod lett lepontozva. Senki nem kérdezte hogy mi történt a találkozón kívül.
Változtass nevet kretén parasztra.
Jajj, nekem elég kínos volt.
Először én ismertem meg az ő szüleit karácsony előtt 3 nappal. Igazából annyi volt a nagy találkozás, hogy mondta a srác, hogy menjek a Pólusba, nézzünk meg valami filmet, vagy hasonlók. Aztán bumm ott voltak a szülei vásárolni, akik közölték, hogy most szépen átmegyünk a Westendbe, úgyhogy volt egy kellemesnek nem mondható kocsiutunk, utána kiszálltak cigizni, nem akartam mondani, hogy nehogy rámfújják a füstöt, majd utána rendesen haza is vittek, ami szintén elég kínos volt.
Viszont az én szüleimmel se alakult jobban, karácsony estéje, átjött a srác "Karácsonyfadíszítés" címszó alatt, és mivel nekem O volt az első barátom, a szüleim is kellőképp zavarba voltak, úgyhogy nem sikerült túl pompásan.
14 voltam, és amúgy rá egy hónapra szakítottunk is a sráccal, úgyhogy nem volt nagy történet. De a szüleim jól fogadták őt, szerencsére nekem nagyon jó kapcsolatom van a szüleimmel, úgyhogy utólag már csak röhögünk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!