Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/volt olyan párotok akiket nem engedtek volna a szüleitek? Mit csináltatok, eltitkoltátok?
A szüleimnek nincs joga beleszolni abba hogy ki a párom. Tanácsot adhatnak de nem tilthatnak el senkitöl.És szerencsére sose tették.... De nem titkolnám el. Ha egyszer olyan párom lesz aki nem tetszik nekik majd megbarátkoznak vele. Mert a párom nekem kell hogy tetszen. Nem a szüleimnek.
19/F
Nekem anno a ferjemet ellenezte anyam, most megis a ferjem es elfogadta.
Viszont fiatalabb koromba sokszor igaza volt.
Volt olyan, mikor a szülők nem engedték a dolgot, mert féltették a lányukat. Kb annyi volt, hogy első találkozásunknál picit beszélgettünk, ismerkedtünk és nagyon megkedveltek. Bár nekem az a véleményem, hogy ha nem kedveltek volna, akkor hagytam volna a lányt, mert annál jobban szerettem, minthogy miattam balhézzanak otthon minden nap. Nem hiányzik senkinek feleslegesen ekkora stresz. Ők meg csak a szülei, csak tudják hogy mi a jó a gyereküknek, ha meg miattam megromlik a viszonyuk és szakítunk, mert ugye miért ne(?) még barátja lehet sok, soha nem tudni mi jön közbe, de szüleiből nem lesz sok, ők pótolhatatlanok, ha megromlik a viszonyuk soha nem lesz ugyan olyan.
(Többek között ezt is mondtam a szülőknek, hogy rajtuk áll hogy mi lesz, ha nem tartanak szimpatikusnak akkor hagyom a lányt, mert barátja még lehet. De a szüleivel én is jóban szeretnék lenni, hiszen egy család lennénk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!