Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sok a korkülönbség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
17 lány vagyok úgy gondolom hogy a koromhoz képest érett, egy 38 éves fiatalemberrel fordulna komolyabbra a kapcsolatunk, mit gondoltok erről?

2020. ápr. 27. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, nekem is 11 évvel idősebb a párom, szüleim között 12 év van, DE ha egy 38 éves pasas csak tinilányt tud fogni, ott már baj van...
2020. ápr. 28. 09:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel, de anyáék mit szólnak? Apa még nem tekerte le a "férfi" fejét? :)
2020. ápr. 28. 09:26
 13/13 Palpatine_order66 válasza:
77%

"38 éves fiatalember"

XDDDDD

Na először is, nem fiatalember.

Másodszor erősen pedofil hajlamai lehetnek, hogy ennyi idősen egy 17 éves kislányt akar felszedni.

És nem, nem vagy érettebb, biztos azt mondta neked. De most komolyan, mi mást mondott volna?

38 évesen 17 éves kislányt...édes istenem...fuck my life

2020. ápr. 28. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!