Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 évesen mennyire gáz, ha 19 éves a barátnőm?
Az ő szülei már elfogadtak, viszont az enyémek nem nézik annyira jó szemmel(nem mintha érdekelne). Viszont nekem még sose működött ilyen jól a kémia más lánnyal, nagyon jól elvagyunk, jövő hónapban ideköltözik hozzám.
Szerintetek nagyon sok a korkülönbség?
A kettesnek teljesen igaza van, de az is gáz, ha egy 19 éves meg egy 33 éves egy szinten van :)
Röviden: nagyon gáz.
Működhet.
(Vicces, hogy itt meg egyesek azt károgják mindig, amikor egy fiatal lány felteszi a kérdést, hogy "Szerelmes vagyok egy 10/20 évvel idősebb pasiba, vajon csak szexet akar tőlem?", hogy igen, biztos csak szexet. Közben pedig rohadtul nem. A legtöbb férfi párjaként is örülne egy 19-kora huszonéves lánynak.
Volt idő, amikor azt mondtam volna gáz.
Van azonban egy barátomnak egy most 19 éves húga, aki jövőre házasodik a most 50 körüli vőlegényével, és még nem volt 18, amikor összejöttek.
Eleinte mi is szörnyülködtünk. Aztán egyszer bevillant: lehet itt kiröhögni őket, meg szidni, de mi barátommal évek óta vagyunk egyedül, ők meg jól láthatóan boldogok együtt. Akkor ki is a gáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!