Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vállalja fel a kapcsolatun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ecket kérdése:

Nem vállalja fel a kapcsolatunkat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 éve van fel nem vállalt kapcsolatom 16 évvel fiatalabb ferfivel, 34/50. Idővel beleszerettem, ha együtt vagyunk kedves, figyelmes velem. Sajnos ritkán, 2 havonta keres hogy találkozzunk, pedig mostanában már mondogatja hogy szeret és nem akar elvesziteni.De!!! és itt jön a csavar, azt is mondogatja hogy keres korabeli barátnőt, mivel nagyon magányos!! Ha velem van nagyon jo, de a többi idöben magányos. Felvállalni nem mer szülök miatt.Mit tegyek?? Csak olyan valaszoljon aki átérzi a helyzetemet es hasznos tanacsot ad!

2020. febr. 25. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az a hihetetlen, hogy 50 éves létedre, hogy lehetsz ilyen naiv. Komolyan egy olyan emberre akarod vesztegetni az idődet, aki 2 havonta keres és fel sem vállal téged? Ha szeretne téged, akkor veled lenne és nem keresne mást.
2020. febr. 25. 09:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért jó Neked egy ilyen kapcsolat, amiben nem vállalnak fel? Miben reménykedsz ekkora korkülönbséggel? Bár működhetne, de így, hogy nem vagy felvállalva, és még korban hozzáillőt is keres a párod, ez teljesen reménytelen és megalázó! Szerintem minél hamarabb vess véget ennek, a kapcsolatnak!
2020. febr. 25. 09:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy értékes nő vagy. Megérdemelsz egy olyan férfit, aki büszkén felvállal téged a koroddal, a külsőddel, a személyiségeddel együtt. Ne alacsonyítsd le magadat. Többet érsz annál, minthogy valakinek a szeretője legyél, aki szégyell. Szakítsd meg vele a kapcsolatot, ne alázd meg magadat tovább. Ebből sosem lesz olyan kapcsolat, mint amire te vágysz.
2020. febr. 25. 09:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem a helyzetedet, Veled egyidős nő vagyok és nekem is volt kapcsolatom jóval fiatalabb sráccal. Igaz, én kezdettől fogva nem számoltam hosszútávú, komoly kapcsolattal, bár a rézéről is felvetődött ez.

Nem hiszek ugyanis ennek működésében.

A helyzet egyértelmű, kívülállóként látva főleg: ennek a pasinak Te szexpartnerként kellesz, sőt,még ez is kétséges, hiszen ennyi idősen biztos gyakrabban van igénye a szexre mint 2 havonta.

Jól érzi magát Veled, bizonyára kedvel, és az is igaz lehet,hogy nem akar elveszíteni, adsz Neki egy stabil elérhetőséget.

Viszont úgy van rendjén ahogy írja: keressen fiatalabb lányt kapcsolatra, akivel gyereket vállalhat és családot alapíthat, mert bizonyára erre vágyik.

Nekem is volt olyan fiatal férfi az életemben aki még úgy is felvállalt volna,hogy nem lehet közös gyerekünk. Nem mentem bele.

50 éves vagy, keress Te is társat, akivel hasonló szinten mozogtok a jövőt illető elképzelések terén. Később még nehezebb lesz...

2020. febr. 25. 09:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ez nem kapcsolat.

Szexpartner vagy, ha éppen nincs mas, es amig nem talál olyant, akivel komolyan gondolja.

Te is kezeld így a helyzetet.

2020. febr. 25. 09:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

ez csak szex, és nem te vagy a mindene, mert akkor nem 2 havonta találkozna. Persze, hogy akkor minden jó...Csessze el a hangulatot és tuti szexet?

Szüleit is csak hazugságból keveri bele

2020. febr. 25. 09:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
a válaszok olvasása nélkül azt mondom, hogy ez nem fog javulni. Engedni kell, hogy menjen, te meg keress magadhoz illőt. Nem fog felvállalni. Nem macron ő:)
2020. febr. 25. 11:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Talomba tart csak!
2020. febr. 27. 00:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nem kapcsolat. Egyebkent korkulonbseg nelkul is van ilyen. A hinni akaras, a remeny. En csak ugy alltam volna hozza, vagy maradnek ebben, hogy van egy visszatero alkalmi szeretom. A vele toltott ido jo. De semmilyen garancia nincsen, meg arra sem, hogy lesz legkozelebb.
2020. febr. 28. 09:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de ennyire tényleg nem lehetsz naiv. Színtisztán csak dugni jár hozzád, ha úgy van kedve.

Azt mondja, hogy szeret? De édes...Figyu: Szeretlek!

Azt kell nézni, hogy mit tesz, nem azt, hogy mit mond.

2020. febr. 28. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!