Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vállalja fel a kapcsolatunkat, mit tegyek?
Átérzem a helyzetedet, Veled egyidős nő vagyok és nekem is volt kapcsolatom jóval fiatalabb sráccal. Igaz, én kezdettől fogva nem számoltam hosszútávú, komoly kapcsolattal, bár a rézéről is felvetődött ez.
Nem hiszek ugyanis ennek működésében.
A helyzet egyértelmű, kívülállóként látva főleg: ennek a pasinak Te szexpartnerként kellesz, sőt,még ez is kétséges, hiszen ennyi idősen biztos gyakrabban van igénye a szexre mint 2 havonta.
Jól érzi magát Veled, bizonyára kedvel, és az is igaz lehet,hogy nem akar elveszíteni, adsz Neki egy stabil elérhetőséget.
Viszont úgy van rendjén ahogy írja: keressen fiatalabb lányt kapcsolatra, akivel gyereket vállalhat és családot alapíthat, mert bizonyára erre vágyik.
Nekem is volt olyan fiatal férfi az életemben aki még úgy is felvállalt volna,hogy nem lehet közös gyerekünk. Nem mentem bele.
50 éves vagy, keress Te is társat, akivel hasonló szinten mozogtok a jövőt illető elképzelések terén. Később még nehezebb lesz...
Nézd, ez nem kapcsolat.
Szexpartner vagy, ha éppen nincs mas, es amig nem talál olyant, akivel komolyan gondolja.
Te is kezeld így a helyzetet.
ez csak szex, és nem te vagy a mindene, mert akkor nem 2 havonta találkozna. Persze, hogy akkor minden jó...Csessze el a hangulatot és tuti szexet?
Szüleit is csak hazugságból keveri bele
Bocsánat, de ennyire tényleg nem lehetsz naiv. Színtisztán csak dugni jár hozzád, ha úgy van kedve.
Azt mondja, hogy szeret? De édes...Figyu: Szeretlek!
Azt kell nézni, hogy mit tesz, nem azt, hogy mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!