Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért nem vállalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Catgrils kérdése:

Szerintetek miért nem vállalja fel a pasim a kapcsolatunkat facebookon? Ez jelent valamit? Vagy mi?

Figyelt kérdés

2012. nov. 13. 21:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ha bárhol máshol felvállal, akkor ne foglalkozz vele
2012. nov. 13. 21:13
 2/16 anonim ***** válasza:
36%
Igenis jelent valamit szerintem, akkor nem jelentene ha nem lenne facebookja. 24F
2012. nov. 13. 21:15
 3/16 anonim ***** válasza:
52%

Várja, hogy más csaj is felfigyelhessen a bájaira és nem teregeti ki, hogy már van valakije.

Hát érdekes kérdés, mert lehet, hogy nem bízik a szerelmedben, vagy nem bízik meg saját magában ...

Vagy mi! ...

2012. nov. 13. 21:16
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Minek ezzel foglalkozni??? Miért kell ezt tudni az egész világnak??? Szeressétek egymást és ne ilyeneken problémázzatok:DD
 5/16 omba ***** válasza:
66%

Azért nem jó jel...

úgy szerepel, mint "egyedülálló", vagy sehogy?

Ha az, hogy "Bonyolult", na az gáz, ott ő sem látja át a rendszerét!

6/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem semmit nem jelent. mi 5 éve vagyunk együtt, egyikünknek sincs kint se kép, se az, hogy kapcsolatban...akinek tudnia kell, az tudja ,h együtt vagyunk, mást meg szerintem nem is érdekel...

amúgy meg a profilom rólam szól :)

2012. nov. 13. 21:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
a miénk egy évig kint volt, aztán le akarta szedni és azóta nincs kint... hát nem tudom. velünk minden rendben, az a lényeg, és így próbálom felfogni: nem tartozik a külvilágra, hogy kivel vagyok, és ha esetleg majd a jövőben mással lennék, azt sem tenném ki fb-ra. :)
2012. nov. 13. 21:21
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
szerintem nem probléma, azt is jelentheti, hogy még nem bízik bennetek annyira, hogy kitegye, nem akarja kitenni, 2 hét után meg leszedni.. de ez attól is függ, mióta vagytok együtt?
2012. nov. 13. 21:22
 9/16 anonim ***** válasza:
Én se vállaltam fel!
2012. nov. 13. 21:24
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem csak nem tartja lényegesnek a Facebook-ot. Ha amúgy felvállal, akkor én inkább arra gondolnék, hogy úgy érzi, senkinek semmi köze hozzá, kivel van kapcsolatban, ez csak rátok tartozik(ami amúgy hülyeség, mert az utcán sem megyek át a másik oldalra, ha a párommal vagyok, mert senkinek semmi köze hozzá, hogy együtt vagyunk, de mindegy).

Én kiraktam a családi állapotomat, egyrészt, mert a párom hozzám tartozik és büszkén vállalom bárhol, másrészt a felesleges félreértések elkerülése végett, mivel volt már, hogy a Facebook-on próbáltak velem ismerkedni.

Ne agyalj rajta, nem egy hülye közösségi oldaltól függ, hogy szeret-e a párod, de ha tényleg ennyire zavar, kérd meg, hogy vállaljon fel ott is, nem nagy ügy, egy-két kattintás az egész, gondolom, egy ilyen apróságot bármikor megtenne érted, ha szeret és tudja, hogy örömet szerez vele.

2012. nov. 13. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!