Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon lehet úgy ismerkedni, hogy teljesen ismeretlenek vagytok egymásnak? Jöttetek már így itt össze?
Én ismerek olyat, aki így jött össze több lánnyal is, nem kell túl spirázni a dolgokat, "Szia, helyes lány vagy, nem találkoztunk már valahol?" például. A legrosszabb ami történhet, hogy nem ír vissza, de akkor meg mondhatod, hogy legalább megpróbáltad, persze a személyes ismerkedés nyilván hatásosabb lehet, mint így gépen keresztül, de ha semmit nem tudsz az illetőről, akkor többet úgy sem tehetsz. Az meg hogy milyen stílusban, sokban függ az adott személytől, mert ha valami perverz szöveget vágnál le, sokan biztos megijednének tőled, más lányokat meg lehet hogy pont az indítaná be, de én elsőre nem kockáztatnék, és mindenképpen valami visszafogottabb szöveget írnék, de ismerkedni lehet, csak úgy is, ha valakit szimpatikusnak találsz, nem muszáj ahhoz most minden lánnyal össze jönni, de ezt csak úgy általánosságban írtam.
23/f
Elsőnek válaszolom: Hidd el próbáltam a bulikat, máshol meg hol? Hol van élőben, kulturált hely, ahol lehet ismerkedni? Bulikat ugye ne is említsük...
Utcán pl. nagyon zárkózottak, visszafogottabbak az emberek. Facebookon azért már írták itt a gyakorin, hogy összejöttek, de azt nem írták, hogy milyen módon. Én erre lennék kíváncsi, ezért írtam ki a kérdést.
2.-nak köszönöm a választ!
Ha élőben nem tudsz csajozni, akkor a net által sem fogsz tudni! Előbb vagy utóbb találkozni kell úgy is, lúzerka!
Mellesleg nem mindenki szereti ám, ha zaklatják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!