Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem vállalja fel a pasim a kapcsolatunkat facebookon? Ez jelent valamit? Vagy mi?
nekünk sincs kinn, kvára nem tartozik másra..
nem a facebook-on élem a szerelmi életemet és nem az bizonyítja, hogy szeretem, hogy kinn van : "kapcsolatban ezzel meg azzal... "
Én igazság szerint még mindig nem értem ezt, hogy "nincs kint, mert a külvilágnak semmi köze hozzá". Az én adatlapom pl. nem nyilvános, csak a barátaim, a közeli ismerősök láthatják, meg a családtagok, mert vadidegeneket nem jelölök be, most ezek az emberek miért ne láthatnák, ki a párom, mikor ha kimegyek vele az utcára, vagy elmegyünk valahova, sokkal többen látják, hogy együtt vagyunk. Ez nekem nem magas. :D
Viszont sokan vannak, akik csak úgy fenn vannak közösségi oldalakon, de alig használják, nem is foglalkoznak vele. Nekik biztos nem az lesz a legfontosabb, hogy minden adatot felrakjanak, egyszerűen azért, mert nem akarnak pepecselni ilyesmivel, nem is érdekli őket. De nem is ez bizonyítja az érzéseket.
Kedves kérdező!
Bocsi, hogy ezt mondom, de legyen már életed is! Azért mert a pasid nem rakja ki, hogy kapcsolatban vagytok, még szerethet tiszta szívből.
Nekem se up to date a profilom (aki ismer, az fészbuk nélkül is tudja, hogy mi van velem, mások meg nem érdekelnek). Viszont felrakok pár kérdést.
Szereted? Megbízol benne? Ő szeret? Megbízik benned? Ha problémátok van, meg tudjátok egymással beszélni?
Ha mindegyik kérdésre igen a válaszod, akkor ne aggódj a fészbuk miatt, nem ezen múlik. Nekem se volt beállítva (sőt! közös megegyezéssel szándékosan nem állította be együnk sem, mégis "nyúztuk egymást" (pozitív értelemben) jó pár éven keresztül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!