Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vállalja fel a kapcsolatunkat? Meddig normális ez?
Van egy pasi közel egy éve az életemben (válóélben vagyok (nem miatta), és 2 kicsi gyerkőcöm van. Ő együtt élt hosszú ideje egy nővel, majd a férjem elköltözése után, az addig barátságunk szépen szerelemmé változott. Ő sem csalta meg az exét, hanem mielőtt köztünk bármi történt volna, elhagyta. Aztán kb fél évig ment a huzavona, mert ingázott kettőnk között. Egy ideje már csak én vagyok képben, ha minden igaz. Ne kérdezzétek, miért hagytam stb, erre értelmes magyarázatot azon túl, hogy leszállt a rózsaszín köd, nem tudok adni. Szóval most már közel egy éve vagyunk egymás életének részei, azóta vívjuk a se vele se nélküle csatákat, 3 hónapja pedig együtt. De még mindig nem vállal. Nemhogy nyilvánosan, de még egymás között sem. Ő szinte képtelen szavakkal érzelmeket kifejezni, épp ezért néha elbizonytalanít. Kérdeztem, mit akar tőlem, ki vagyok én neki? Erre felkapja a vizet, és nem válaszol. Nincsenek közös programok, mert titok a kapcsolatunk, nem alszik nálam, csak esténként találkozunk pár órát. Jó gondolom, majd kapok pár kommentet, hogy csak azt akarja.... Lehet... De ezt fel lehetne akkor vállalni. Meddig normális ez? (Tudom már rég nem, de hátha valakinek van tapasztalata, ötlete)
köszi
Hát nem kellemes érzés olvasni a nagy eséllyel igazságot. Valamiért szinte rögeszmésen ragaszkodom hozzá. Pont tegnap este érlelődött meg a gondolat bennem, hogy ennek véget kell vetni. Amit ugye ezerszer megtettünk már, és mindig újra kezdtük. Az, hogy szavakkal nem tud érzelmeket kifejezni, sajnos nem létezik. Soha senkinek nem mondta, hogy szereti. Még annak a nőnek sem, akivel 14 évig élt. Azt nem gondolom, hogy ne szeretne, de talán nem eléggé. Nagyjából én is úgy gondolom, hogy sosem fog felvállalni. Szóval hírtelen elszakadni nem fog menni. Ezért a terv, hogy lassan, fokozatosan érzelmileg távolodni, fizikailag is (egyre több estére mondani azt, hogy pihenni szeretnék). Míg végül vagy rájön, hogy mégiscsak (nem gondolnám), vagy azt veszem észre, hogy már nem találkozunk. Meg fogom szenvedni az biztos.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!