Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sok a korkülönbség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
17 lány vagyok úgy gondolom hogy a koromhoz képest érett, egy 38 éves fiatalemberrel fordulna komolyabbra a kapcsolatunk, mit gondoltok erről?

2020. ápr. 27. 22:05
1 2
 1/13 anonim válasza:
90%
Ha ezt itt kell kérdezned, akkor sok.
2020. ápr. 27. 22:06
 2/13 anonim válasza:
17%
Az első kapcsolatom nekem is pont ilyen korkülönbséggel volt, pont ennyi idősen. 3 évig működött. Voltak előnyei és hátrányai. Ezt a kérdést nem válaszolhatja meg neked kívülről senki, mert nincs két egyforma történet. :)
2020. ápr. 27. 22:07
 3/13 anonim válasza:
77%
Tehát valaki aki 20 évvel idősebb nálad sok-e? 10 is sok lenne
2020. ápr. 27. 22:08
 4/13 anonim válasza:
20%
nézd, ez van akinek sok . Másnak pedig egyáltalán nem. Elítélendőnek viszont nem mondható, de valóban igaz a 2-es válaszoló által leírt dolog, hogy kívülről nem mondja meg neked senki. Nekem 39 lesz a párom és én 23 vagyok . 3 és fél éve vagyunk együtt. az első kapcsolatomban nagyobb volt a korkülönbség a távolság miatt nem működött .
2020. ápr. 27. 22:11
 5/13 anonim válasza:
0%

Sok mindentől függ. Tőled is.

Sok kapcsolata volt? Volt már házas? Gyerek?

2020. ápr. 27. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:
10%

Én is úgy gondolom, hogy ha kérdezni kell akkor sok.

De egyébként ha egyeznek a célok meg a mentalitás akkor nem sok, viszonylag sok ilyen kapcsolatot láttam már működni.

2020. ápr. 27. 22:15
 7/13 anonim válasza:
24%

egyező vélemények nem lesznek, ezt Nektek kell érezni. Ha szereted és viszont is működhet, itt valóbán sok más tényező is függ , illetve az hogy miket vállalsz be. Gyerek, stb...elvált e . Ezek tényleg számíthatnak, viszont helyettetek nem tud dönteni senki.

ui: Amúgy ha ezek rendben vannak részemről azt tudom mondani nem sok , nekem is az idősebbek jöttek be mindig.

2020. ápr. 27. 22:17
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne játszadozz a logaritmusoddal, lányom, mert szétültelek!
2020. ápr. 27. 23:00
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

Azt gondolom erről, hogy ez a "fiatalember" korához képest erősen elmaradott.

Ide figyelj, én 35 vagyok, de nem érdekelne nálam 10 évvel fiatalabb nő. Hidd el, próbáltam (9 év különbség volt max eddig), infantilisek hozzám. Nem lehet egy jót beszélgetni sem, mert ami nekik még fontos, számomra már gyerekjáték.

Mégis miről fogtok beszélni, az érettségi tételekről? Nem fogja megérteni a lelki problémáidat és nem is lesz kíváncsi rájuk.

Valami eltört ebben a fickóban, hogy olyan lányt megnéz, aki saját gyereke lehetne.

Komoly biztos nem lesz belőle. Hülyít egy darabig, szexuális frusztrációit kiéli veled, aztán amikor elkezdesz ennél többet akarni, dob.

Persze addigra a legjobb éveid már magad mögött lesznek és majd búslakodsz, hogy elpazaroltad őket.

2020. ápr. 27. 23:06
 10/13 anonim ***** válasza:
24%
Ennyiből nem tudni, de te gyerek vagy, ő meg már 10+ éve felnőtt: más életszakaszban vagytok, más napi beosztással, más életstílussal, eltérő anyagi helyzettel, függetlenségi, szabadsági fokkal... Alá-fölé rendelt helyzet egyértelműen.
2020. ápr. 28. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!