Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a korkülönbség?
Sok mindentől függ. Tőled is.
Sok kapcsolata volt? Volt már házas? Gyerek?
Én is úgy gondolom, hogy ha kérdezni kell akkor sok.
De egyébként ha egyeznek a célok meg a mentalitás akkor nem sok, viszonylag sok ilyen kapcsolatot láttam már működni.
egyező vélemények nem lesznek, ezt Nektek kell érezni. Ha szereted és viszont is működhet, itt valóbán sok más tényező is függ , illetve az hogy miket vállalsz be. Gyerek, stb...elvált e . Ezek tényleg számíthatnak, viszont helyettetek nem tud dönteni senki.
ui: Amúgy ha ezek rendben vannak részemről azt tudom mondani nem sok , nekem is az idősebbek jöttek be mindig.
Azt gondolom erről, hogy ez a "fiatalember" korához képest erősen elmaradott.
Ide figyelj, én 35 vagyok, de nem érdekelne nálam 10 évvel fiatalabb nő. Hidd el, próbáltam (9 év különbség volt max eddig), infantilisek hozzám. Nem lehet egy jót beszélgetni sem, mert ami nekik még fontos, számomra már gyerekjáték.
Mégis miről fogtok beszélni, az érettségi tételekről? Nem fogja megérteni a lelki problémáidat és nem is lesz kíváncsi rájuk.
Valami eltört ebben a fickóban, hogy olyan lányt megnéz, aki saját gyereke lehetne.
Komoly biztos nem lesz belőle. Hülyít egy darabig, szexuális frusztrációit kiéli veled, aztán amikor elkezdesz ennél többet akarni, dob.
Persze addigra a legjobb éveid már magad mögött lesznek és majd búslakodsz, hogy elpazaroltad őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!