Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy elvárás az,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy elvárás az, hogy amelyik pasival randizom, az szeresse a jó zenét?

Figyelt kérdés

Szeretem a rappet, és sajnos bárkivel randiztam/beszélgettem eddig, mind valami nyávogós zenét csapatott. Nem tudom, miért szeretik sokan a normálatlan muzsikákat, meg a trash műfajt. Volt, aki azt hitte magáról, hogy Ő mekkora rapszakma szakértő, aztán csak Hiro-t hallgatott...

Ketioz, Zenk, Essemm, Mvp, Mr. Busta, Fiatal Veterán, stb meg mintha már a föld alatt lennének... Nyilván nem ez alapján választok magamnak párt, de rossz, mikor autotune-os zajt kell hallgatnom.

2020. ápr. 16. 05:20
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem be, csak utálom mikor valaki kötekszik. Van különbség.
2020. ápr. 17. 17:53
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
#3 Én hol kötekedtem pl? Leírtam, hogy én kb. miket/kiket hallgatok, én pl. nem szeretem a rappet, de sok-sok más zenét igen, amik lehet pont nem tetszenek, nekem meg igen. Aztán utána annyit írtam csak, hogy mindenkinek más az ízlése. Ennyi. Ez mióta és hol kötekedés? Jézusom.
2020. ápr. 17. 18:01
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
#21-es akart lenni
2020. ápr. 17. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!