Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vártok el a pasitoktól?
Figyelt kérdés
Én egy 16 éves fiú vagyok és most vagyok 3 hónapja a barátnőmmel és mivel apa nélkül nőttem fel ezért nem nagyon tudom h mit kellene csinálnom.. mondta h legyek durvabb meg stb de nem tudom mit vár el pontosan.2017. dec. 3. 16:10
1/6 anonim válasza:
Talán arra gondol hogy legyél határozottabb, magabiztosabb, hevesebb. De mivel most van eloszor baratnod ezert szerintem nyilvan ido kell meg megszokod a dolgokat. Majd belejossz. Ezt biztos o is megerti
3/6 anonim válasza:
Hogy a tinilányok mit várnak, azt nem tudom. Egy nő alapvetően biztonságot vár a párjától, de az egész csak akkor szokott hosszabb távon működni, ha a nemek közötti vonzalom mögött van egy igazi barátság is. Másképp ellobban hamar.
4/6 anonim válasza:
Ne szeress bele nagyon, az első sz@r és csak arra jó, hogy megtanuld a dolgokat, elcsessz pár dolgot aztán majd a másodiknál hozd helyre, de legyél határozott, spontán öleled át, csókold meg, stb... ne csak ő kezdeményezzen mert bele fog unni és ha nem akarja megbeszélni a dolgokat rendesen, akkor ott fog hagyni a pics@ban
5/6 anonim válasza:
Hogy szeressen :) De tiszta szívből. És ne szégyelljen a barátai előtt. Legyen védelmező, de azért ne essen túlzásokba. Nyilván minden emberben van hiba, de ha szeretsz valakit és ő viszont szeret, mindent átvészeltek... Ez elég gagyinak tűnhet, de azt hiszem hasonlóképp gondolkozik a 15 éves lányok legtöbbje :)
6/6 anonim válasza:
Mivel nem volt apukád, így nem volt kitől ellesd nap mint nap a férfias dolgokat. Az anyukád volt a családban a "főnök", nem egy férfi. Szóval lwhet, hogy elnőiesedtél egy kicsit, de ez nem baj. Csak légy magabiztos. Ha tényleg nem tudod mit tegyél, nézz szét más fiúk körül, mit csinálnak ők, vagy filmekben is figyeld meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!