Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy elvárás az,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy elvárás az, hogy amelyik pasival randizom, az szeresse a jó zenét?

Figyelt kérdés

Szeretem a rappet, és sajnos bárkivel randiztam/beszélgettem eddig, mind valami nyávogós zenét csapatott. Nem tudom, miért szeretik sokan a normálatlan muzsikákat, meg a trash műfajt. Volt, aki azt hitte magáról, hogy Ő mekkora rapszakma szakértő, aztán csak Hiro-t hallgatott...

Ketioz, Zenk, Essemm, Mvp, Mr. Busta, Fiatal Veterán, stb meg mintha már a föld alatt lennének... Nyilván nem ez alapján választok magamnak párt, de rossz, mikor autotune-os zajt kell hallgatnom.

2020. ápr. 16. 05:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Jó zene és felsorolja ezeket az előadókat. A “jó zene” relatív. Nekem amiket te írtál röhejesek 13 éves rajongó bázissal te pedig gondolom az indie-t nem tudod értékelni.

Amúgy soha egy párommal sem volt a közös zenehallgatás a program autóban útközben pedig lehet hallgatni mindkettőnk számára semleges basic elektronikus zenét háttérzajnak.

2020. ápr. 16. 12:46
 12/23 anonim ***** válasza:
64%

És honnan jön ez az általános megállapítás, hogy a rap számít jó zenének? 😂😂 Ki mondta ki ezt a nagy igazságot, és mikor lett általánosan elfogadott?

A zenei ízlés rohadtul szubjektív, és ez így van jól, hogy mindenkinek más tetszik, nincs általánosan jó meg rossz zene, és nagyon gáz lenézni a többi műfajt, és azokat, akik más zenéket szeretnek, csak mert NEKED nem tetszik.

2020. ápr. 16. 14:17
 13/23 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy csak a rappet kéne szeretnie mindenkinek. Nem tudom honnan veszitek ezeket a dolgokat.
2020. ápr. 16. 14:19
 14/23 anonim ***** válasza:
54%
Csak magyar repet hallgatsz, vagy érted az angol nyelvűt is?
2020. ápr. 16. 15:48
 15/23 A kérdező kommentje:
Csak magyart hallgatok, mivel magyar vagyok...
2020. ápr. 16. 17:53
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha már a rapnél tartunk, Mr busta mikor csinált jó zenét?
2020. ápr. 16. 18:50
 17/23 anonim ***** válasza:
54%

1. Nem csak az lehet jó zene amit te annak tartasz.

2. Miért kell, hogy ugyanazt szeressétek? Nekem a barátommal ég és föld a zenei ízkésünk, de semmit nem befolyásol a kapcsolaton, max nem hallgatunk együtt zenét

2020. ápr. 17. 00:15
 18/23 anonim ***** válasza:
27%

Én ilyeneket hallgatok, mint pl. Nirvana, Radiohead, Linkin Park, Sonic Youth, Beatles, Rolling Stones, Oasis, Bob Dylan, Pink Floyd, Green Day, Three Days Grace, Red, Paramore, Tonight Alive, Avril Lavigne, Taylor Swift, Michael Jackson, Bruno Mars, Pharrell Williams, Harry Styles, Louis Tomlinson, Christina Aguilera, Tina Turner, Billy Joel, Sam Smith, Lewis Capaldi, Rag'n'Bone Man, Alice Merton, Adele, Sia, Grace VanderWaal, Lorde, Fiona Apple, Aurora Aksnes, Lana Del Rey, Florence & The Machine, Poppy, Imagine Dragons, Twenty one Pilots, OneRepublic, Fall Out Boy, Kaleo, Jonas Brothers, stb... hosszú lenne leírni.

Mindenkinek más az ízlése.

2020. ápr. 17. 05:34
 19/23 A kérdező kommentje:
De jó, most meg mindenki belém áll...
2020. ápr. 17. 08:59
 20/23 anonim ***** válasza:
56%
#19 Az a helyzet kérdező, hogy hiába sértődsz be, tényleg az a helyzet, hogy az embereknek más az ízlése, úgysem fogsz találni olyat, akinek 100%-ban egyezni fog az ízlése veled(akár zene terén, akár film terén, akár más téren), hogy ha nem tudod ezt elfogadni, hogy ha nem tudod a másikat úgy elfogadni ahogy van, akkor hagyd ott és keress mást és ne itt rinyálj, mint egy 5 éves kislány, aki nem kapta meg azt a játékot a boltból. Ez nem beléd állás, ahogy te fogalmaztad, szimplán csak az igazság.
2020. ápr. 17. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!