Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez annyira nagy elvárás lenne?
Figyelt kérdés
Jó néhányan rám szoktak írni a közösségi oldalakon. Ezzel önmagában nincs baj. Viszont akkora elvárás, hogy valaki le tudjon helyesen és értelmezhetően írni egy egyszerű mondatot?
Talán szőrszál hasogatónak tűnhet ez a kérdés, de valóban érdekel a véleményetek.
16L
2019. aug. 28. 21:20
1/5 anonim válasza:
Ez történik amikor gáz okosnak lenni.
Köszönjük 21. század
2/5 anonim válasza:
Engem is kiborítanak az ilyen emberek. Fogalmam sincs, hogy iskolában nem tanultak nyelvtant, vagy egyszerűen csak ennyire nem törődöm stílusuk van. 17F
3/5 anonim válasza:
Igazából jó látni , hogy ebben a korosztályban , és világban még valóban számít egyeseknek .Teljesen egyet értek veled , nem várom el , hogy nagy kezdőbetű , pont a végén ott legyen, de legalább értelmes szavak legyenek a szövegben, nem az a rengeteg rövidítés vagy akármi , mert egy idő után már idegesítő és szánalmas szerintem .
4/5 anonim válasza:
Nem nagy elvárás, ellenben nagyon jó szűrő.
Aki nem tud egy mondatot se leírni értelmesen, annak nem is válaszolok. Aki ennyire igénytelen az írására, az bizonyára az élet más területein is ilyen.
18/L
5/5 anonim válasza:
Komojan mondom mouni tecessz. Blokkolnám blokkolnám ezt a nőe, nem hogy eevinném blókkónám. Teccik nekem ez a nőe.
68/F/Gyuri bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!