Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felszínes rib. anc egy nő/lány akkor ha vannak külső terén IS elvárásai a pasik felé egy párkapcsolatban?
Egyáltalán nem rossz dolog az elvárás, csak a megkeseredett élettelen nyomik, akik életükben nem beszéltek még nővel rib.ancoznának le emiatt.
Ui.: Gyakorin érdemes a százalékokat nézni mielőtt elolvasod a válaszokat, az imént említett gyökerek 0 és 40% között mozognak, azokat nyugodtan átugorhatod. :)
Legyen jóképű... grat... mintha ezen tudna vki változtatni
Én férfi vagyok és nemigen van elvérásom külsőre mert én nem az állatias ösztöneim alapján választok párt
szerintem a ferfiak nagyresze ezt teljesen alapnak gondolja, mert mindenkinek vannak kulso elvarasai. a lelek nem minden a kulsonek es a belsonek is kell tetszenie egy kapcsolatban.
viszont sajnos gyakorin vannak olyan 30 eves szuz, enyhen szociopata, megkeseredett, elettelen emberek, akik ilyenekkel es ilyenek miatt sertegetnek masokat
4: Miért, és azon, hogy valaki szép-e (nő), tudnak változtatni?
Igen, látom, neked nincsenek nagyon elvárásaid külső terén. Ez áldásos dolog, csak így tovább, én nem hibáztatlak. De a legtöbb férfinak vannak - ahogy a legtöbb nőnek is. Ami miatt azonban sokan felszínes rib.ancnak mondják őket a gyakorikérdéseken, ami engem kissé idegesít.
5: Igazad van. Természetesen a belső is fontos.
6: Ja, én is így vagyok ezzel :D Bár mondjuk volt már olyan, hogy egy srác belsőre megtetszett, humorosnak találtam, és aztán jöttem rá, hogy igazából tök helyes :D Jó, azelőtt se gondoltam rondának, csak nem vettem észre, hogy egész jóképű amúgy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!