Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen esetekről?

Figyelt kérdés

Szóval ez most kicsit bonyolult lesz, de tegyük fel, hogy van két eset. Az első esetben van egy nagyon vékony, sovány, vézna, nulla izommal rendelkező fiú, aki már eltervezte, hogy szépen kigyúrja magát, mert ő úgy jobban érezné magát a bőrében, csak még nem kezdte el. Ekkor megismerkedik egy lánnyal, akivel egy darabig dumálgatnak meg randizgatnak, de aztán a lány bevallja, hogy külsőre, testre nem nagyon jön be neki a srác, főleg azért, mert túl sovány és egyáltalán nem izmos. Egy jó darabig nem találkoznak, közben a srác tökre kigyúrja magát, kockás has, nagy bicepsz, lábizmok, minden, majd mondjuk kb. egy-másfél évvel később újra találkoznak, akkor a lánynak már tökre bejön a srác, és össze is jönnek. Mondja a lány, hogy voltaképpen azért jön be neki most a csávó, mert az kigyúrta magát. De közben a csávó nem a lány miatt gyúrta ki magát, hanem inkább maga miatt.

A második esetben meg van egy lány, akinek nagyon kicsi a melle, mellette vékony és sovány is, és már elhatározta, hogy megműtteti magát, csak még nem történt meg a műtét, mert még gyűjti rá a pénzt. Ekkor megismerkedik egy fiúval, akivel egy darabig találkozgatnak, de aztán a srác bevallja neki, hogy a csaj nem annyira jön be neki külsőre, testre, főleg azért, mert nagyon kicsi a melle. Egy jó darabig nem találkoznak, közben a lány mellműtéte megtörténik, és apró pici mellek helyett szép kerek feszes nagy mellei lesznek, majd kb. egy-másfél év múlva találkoznak, ekkor a lány már nagyon bejön a srácnak, újra randizni kezdenek, és össze is jönnek. A srác mondja, felvállalja, hogy neki voltaképpen azért jön be most a csaj, mert már sokkal nagyobb mellei vannak. De közben a lány nem a fiú miatt műttette meg a melleit, hanem maga miatt, az ő önbizalma javult ettől.

Mi a véleményetek a lányokról, illetve fiúkról egyik és másik esetben? Elítélitek valamelyiküket, és ha igen, miért?

Megjegyzés: tudom, hogy ez voltaképpen akkor lenne kicsit hitelesebb, ha a fiú nem természetes módon épített volna izmot, hanem szteroidokkal, de igazából a kigyúrt, izmos testalkatot el lehet érni természetes úton is, ellentétben a nagy mellekkel, ezért írtam így.

2017. nov. 7. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Az izmot még megértem, ha az illető nem érzi jól magát a bőrében de a gyúrást se vigye túlzásba, viszont a mellműtétet elítélem, kinem szarja le hogy milyen melle van valakinek?? Aki amiatt utasít el valaki az annyit is ér..
2017. nov. 7. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:

A gyúrós srácot megértem, mivel azzal együtt, hogy kidolgozza magát, erősebb lesz, tetszeni fog önmagának amit a tükörben lát, sokkal egészségesebbnek fogja érezni magát, nő a kitartása és akaratereje, és a konditerem által nagyon jó társasági életre is szert tehet. Ami miatt elítélem az az, hogy összejön egy ilyen felszínes nővel.

Megjegyzésre: Ha szteroiddal tette volna, elítélném.

A nőt nem értem meg, lehet az is közre játszik, hogy én számomra szép a kis mell és a vékonyság, valamint azért mert elítélem a plasztikai műtétet... de szerintem semmi jó sem származik belőle, hogy nagy melle van egy nőnek... mármint... kitől/mitől kap önbizalmat? Attól, hogy kiposztol egy melltartós képet, és dől a like? Egy kis mellű nő érezheti magát teljes értékű nőnek (szerintem, nem vagyok nő, így nem tudhatom biztosra), ha a megfelelő, őt szerető és gondozó férfival/fiúval jön össze... az előzővel ellentétben, mert egy vékony fiút akármennyire lehet szeretni, ha az utcán minden második kárpátbrazil a földbe döngöli az önbizalmát, mert könnyű célpontnak minősül.

És persze a nőt is elítélem, ha egy felszínes idiótával képes összejönni.

Neked mi a véleményed kérdező?

2017. nov. 8. 14:53
 3/6 A kérdező kommentje:

2: Érdekes, kösz a véleményt :D

A szteroidozást én is elítélem amúgy :D Nem is egészséges, meg aki izmot akar építeni, az gyúrja ki magát, kész :D

Viszont a mellműtétet nem ítélem el, mert a nagy mellméret egyértelműen vonzóbb a legtöbb férfi számára, és ezt természetes úton sajnos, ha amúgy nem olyanok az adottságaid, nem lehet elérni. Jó persze ha hízol, akkor nagyobbak lesznek a melleid, de akkor viszont meg a hasad lesz tök hájas, ami meg egyáltalán nem szexi.

Nem, a kismellű nők szerintem sohasem érezhetik teljesértékű nőnek magukat :D Hiszen nem azok! A nőiességbe, a női szépségbe, vonzóságba beletartozik a mellméret is, akárhogy is próbálják tagadni, persze vannak kivételek, akiknek a kicsi tetszik. Kis mellel ráadásul nem is lehet jól szoptatni, bár állítólag igen, de akkor mégis miért van belekódolva a férfiakba, hogy a nagy mell szexi? És miért nőnek meg a mellek terhesség, szülés után? Nyilván azért, mert kis mellel nem lehet szoptatni. Meg szexelni se nagyon :D Szóval a kismellű nők nem igazi nők. Persze biológiailag igen, de akkor is. Én is meg fogom műttetni majd a mellemet.

Amúgy meg az miért felszínesség, ha a másik külső tulajdonságait is figyelembe vesszük? Pl. van egy izmos srác, aki mondjuk nekem tetszik, főleg tetszik az izmos teste, és ha nem lenne olyan izmos, akkor nem annyira tetszene. Vagy van egy nagymellű nő, és tetszik egy férfinak, viszont ha kisebb melle lenne, akkor nem annyira tetszene neki. Ez nem felszínesség, ez szimpla szexuális vonzódás és evolúciós pszichológia - főleg az utóbbi.

Persze nem csak és kizárólag ez alapján választunk párt, de ez is jelentős szerepet játszik.

2017. nov. 8. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:

2-es vagyok:

Érdekes válasz, persze nem mindenben értek egyet, de jó volt olvasni.

A teljesértékűségre példát is tudnék felhozni, mivel ex barátnőmnek szinte nem is volt melle, mégis elértem nála, hogy imádja magát, mert én is úgy imádtam, ahogy van. A műtétet csalásnak tekintem, azért (is) nem kedvelem. :D

Az ismerősi köröm fele pedig a kis mellért és vékony alkatért van oda, valamint ebben a században egyre inkább törlődésnek indulnak a természetes emberi ösztönök/bekódolt vágyak, szó szerint harcolunk ellenük. :)

És kis mellel is ugyanúgy lehet szoptatni elmondások szerint, a növekedés pedig (Google mondta, nem vagyok orvos :D) amiatt van, mert zsírszövetből is és vérből is több megy a mellbe, mert ezek segítik az anyatej termelődését.

Ohh és nem, nem azzal van a baj, hogy foglalkozunk a külsővel, az egészséges, ha valakinek fontos a látvány is, nekem is az. Viszont ha egyszer valakit elutasítunk a külseje miatt, iszonyat erkölcstelen és felszínes személyiségre vall, ha csak azért megpróbáljuk újra, mert (szerintünk) javított rajta.

Éééééés a szex számomra mondjuk sokkal jobb kis mellű nővel, de ezt elismerem, hogy a többség nem így gondolja, viszont azért az nem igaz, hogy nem lehet kis mellel szexelni. :D

Sajnálom, hogy nem tudod így elfogadni magad, de kívánom, hogy jól érezd magad a műtét után! :)

2017. nov. 8. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik esettel sincs baj, de az biztos, hogy ilyen kapcsolatokat nem akarnék, lévén hogy szerelemről szó sincs. Viszont az első eset (ahol a srác kigyúrta magát) valóban elfogadhatóbb, pontosabban emberileg korrektebb szerintem. Hiszen azzal, hogy egy sovány, fizikailag gyenge fiúból egy erős, jó kiállású, izmos srác lett nem csak jobb testet, hanem önbizalmat is szerzett, ami egy párkapcsolatban iszonyatosan sokat dob a fiún. Így ezt meg tudom érteni, még akkor is, ha nem a belsője érdekli a csajt.

Viszont az ellenkező eset szinte nevetséges. Edzésekkel, gyúrással úgy amblokk az ember egész teste változik meg, izmosodik és esztétikusabb lesz. Ezzel hogy lehetne már egy lapon említeni egy mellplasztikát?! A csaj konkrétan semmit nem csinált azon kívül, hogy kifizette, csak kés alá feküdt. Ebben a helyzetben elítélném mindkét felet.

2017. nov. 8. 23:38
 6/6 A kérdező kommentje:

4: Köszi szépen :) Biztos jobban fogom érezni magam után :)

5: Igen, a mellműtéthez tényleg nem kell hónapokig, évekig erőlködni. Viszont pénz kell hozzá, amihez igenis dolgozni kell! Legalábbis legtöbbször :D Mindenesetre a csaj is vonzóbb, esztétikusabb, nőiesebb lesz a nagyobb mellektől, szóval akkor miért ne műttesse meg? Kis mellel nem is teljesen nő az ember.

2017. nov. 9. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!