Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi az ideálotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi az ideálotok?

Figyelt kérdés
Külső és belsőt is írjatok, illetve, hogy ti hány évesek vagytok, fiúk vagy lányok vagytok.
2019. dec. 18. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Mit nem adnék egy aranyos, őszinte, nem sminkelő, fogszabályzós, kis mellű barátnőért... <3
2019. dec. 18. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Nekem inkább a belsőre van ideálom, a külső tulajdonságok számomra nem annyira fontosak.

Legyen intelligens, kedves, segítőkész, humoros, őszinte, legyenek közös érdeklődési köreink.. aztán persze még írhatnék sok mindent, de szerintem az intelligens ezeket mind lefedi (gondolok itt például arra, hogy ne igya le magát részegre minden héten valami buliban, ne beszéljen úgy, mint a kocsis, ésatöbbi).

Külsőre egyáltalán nem fontos, de egy plusz, hogyha szép a leányzó. :)

16/F

2019. dec. 18. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Magas, kedves, inteligens, komoly de azért humora is van, céltudatos, őszinte, hűséges, adjon magára de ne az legyen a legfontosabb

17L

2019. dec. 18. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

Ismerje Schillert, szeressen túrázni, úgy általánosságban legyen nyitott a világra, legyen érdeklődő, kritikusan gondolkodni tudó.

Kinézet: lehet kopasz vagy hosszú hajú, magas vagy alacsony, kék vagy barna szemű nem ez számít, hanem az összkép.

2019. dec. 18. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Okos, kedves, jószívű, humoros, bújós.

Külső mindegy, csak legyen ápolt és ne legyen szélsőséges.

2019. dec. 18. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

#1 nagyon igaz :D

Bár engem a mellméret nem izgat. Ha nagy ha kicsi nem számít. Annyi hogy a fogszabályzó nagyon bejövős, meg a szemüveg :)

Nekem nem nagyon van esetem, annyi hogy a fentebb említett dolgok jobban izgatnak.

Főleg az idősebb lányok jönnek be. De fiatalabbakkal is ismerkedem, ha normálisak.

Belsőre hűséges, őszinte, okos, vicces és kedves.

Külsőre ugye a mell mindegy, arcra kb átlagos. Testalkatra vékony, átlagos, esetleg kicsit duci. Magas vagy alacsony nem számít.

Én ugye 183-185centi vagyok szóval nem nagyon számít ha 170től magasabb a lány. A humor az fontos, mert szeretek viccelődni :) Külsőre inkább azért átlag mert a túl hibátlan lányok taszítanak. Ez azért kicsit lehet fura.

2019. dec. 18. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ideálom: [link]

Belsőre meg, nyilvan a kettőnk összhangja, hasonló értékrend, erkölcs, életvidám, ambíciózus

2019. dec. 19. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki ismer ilyen lány (aki így néz ki 😅😅) légyszi dobjon egy uzit privatban :)))
2019. dec. 19. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!