Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Többi lent)
Fenyegesd meg hogy feljelented ha bármit is kiposztol rólad az engedélyed nélkül.
Sajnos azt is el tudom képzelni hogy már ki is rakta "bosszúból" vagy elkezdte cserélgetni.
Sajnos informatikusként szinte hetente keresnek meg hasonló helyzetbe jutott személyek így van tapasztalatom ilyen téren. Semmiképpen ne engedd hogy kikerüljön bármi rólad, mert onnantól szinte lehetetlen eltávolítani az internetről.
Nem ma végeztem el az egyetemen az informatikai jogi szabályzások nevezetű tárgyat, de ha jól emlékszem akkor 2-5 évet is kaphat, azt jobb ha közlöd vele.
(Egy etikus hacker)
Ui:. Ha félnél hogy nem állna le ezek után se, de rendőrhöz félsz fordulni, dobj egy privátot és talán tudok segíteni...
Ez nem vicc.
Ha nem tudsz beszélni vele, és ilyenekkel fenyegetőzik, rendőr.
Ne sajnáld ezt a hulladék embert, tessék elmenni és feljelenteni
Az a gond hogy ilyenkor a rendőrség kb semmit se csinál. Elég annyit mondania a pasinak hogy feltörték a gépét és nem ő rakta ki azokat, nem tudják bizonyítani hogy nem így volt.
Minden tizedik esetet vizsgálnak ki rendesen mivel nincs kapacitásuk sajnos rá.
"Etikus" hackerként (hivatalosan az az etikus hacker aki egy cégnek dolgozik és a rendszer hibáit keresi, ellenben én kevésbé legális módon segítek embereknek) rengeteg hasonló ügyben kerestek meg miután a rendőrök közölték hogy nem tudnak tenni semmit. Sajnos ez Magyarország...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!