Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem lenne jobb az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem lenne jobb az őszi szünet ha lenne párom?

Figyelt kérdés

Lenne kivel összebújva filmezni, teázás közben nézni az esőt, elmenni egy termálfürdőbe.

Ehelyett csak itthon ülök, és le vagyok hangolva :(

2019. okt. 28. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
Ugyanezt érzem. :( Évek óta szörnyen magányos vagyok, de nem jön senki, aki ezen enyhítene.
2019. okt. 28. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Ugyanígy vagyok ezzel, és ez nálam nem is fog változni valószínűleg.
2019. okt. 28. 22:22
 3/12 anonim ***** válasza:
17%

Veszprémi valaki? Egy esti ivászat? Legalább lenne valami programom holnapra! :3

22/F

2019. okt. 28. 22:35
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Ezen csak magatoknak tudtok segíteni.
2019. okt. 28. 22:40
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Nekem van párom, csak ha valakinek van párja meg családja is az macerás. Legalábbis nekem az. 😅
2019. okt. 28. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Filmezni egyedül vagy haverokkal is lehet, egyedül gondolkozva is lehet teázni és esőt nézni és családdal is lehet termálfürdőbe menni. Te alakítod a szünetedet, nem az hogy van-e párod vagy nincs.
2019. okt. 28. 22:58
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Ezeket mind egyedül is csinálhatod! Az önsajnáltatás és a vágyakozás helyett hívj magaddal barátokat vagy menj családdal, egyedül. Szingliként is annyira jól lehet érezni magad.. Remélem egyszer rájöttök erre!
2019. okt. 28. 23:15
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Ne bánkódjatok, ez bizonyos téren csak egy illúzió, milyen jó lenne ha, közben lehet hogyha lenne párotok, a napi 3. szex után már unalmas lenne hogy csak döglötök és nem csináltok semmit. Programokat meg egyedül vagy haverokkal is tudtok szervezni, csináljatok olyan dolgokat pl. amire suli mellett nem nagyon van időtök :)
2019. okt. 29. 00:13
 9/12 anonim válasza:
67%
Ezeket lehet egyedül csinálni,de szeretkezni már nem.
2019. okt. 29. 05:24
 10/12 anonim ***** válasza:
30%
Nem csak szerinted. Én is vágyom egy lányra.
2019. okt. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!