Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskolás lányok: volt olyan, hogy egy fiú osztálytársatok látványosan meghízott? Nagyon lecsökkent az esélye nálatok?
Mondjuk volt olyan, hogy visszajöttetek nyári szünetről és láttátok hogy a srácnak pocakja nőtt a nyáron? Nagyon kiábrándító?
17/F
Hát ha előtte jól nézett ki, igen, ha nem, nem.
De ez tényleg csak ízlés kérdése, nekem nem jönnek be az elhízott emberek, tuti van, akinek viszont igen.
Mert akàrki akàrmit mond, szàmít a külső (+normàl testsúlyú ember általàban egészségesebb is)
Mennyiről mennyire híztál?
Amúgy szerintem nem gáz bárkivel előfordul
Nem érdekel mert csak egy srac kell aki messze nem osztálytárs amúgy is abból csak a baj lenne stb.
Tehát magamban megjegyezném de közömbös maradna
Nem osztálytárs, de évfolyamtárs volt. Ilyen tipik helyes népszerű srác. Tavalyi nyári szünet alatt tök sokat hízott viszont. Egy darabig ő volt a téma a suliban. Mondjuk szerintem nem volt vészes egyáltalán. Én utána is cukinak gondoltam. Szerintem jól állt neki h kicsit testesebb volt.
Szal nem volt kiábrándító :D Sőt még kicsit jobban is érdekelt, így hogy nem legyeskedett körülötte annyi csaj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!