Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A baratom akivel utobbi randink befuccsolt, hetek utan kozolte hogy nem fogunk tudni beszelni. majd ket hetre ra erdeklodik hogy most rosszban vagyunke? amire nem tudtam normalis valaszt adni, majd besertodott. miert teszi ezt velem? megis mit var tolem ezekutan? mit reagaljak erre az egesz szituaciora?2019. máj. 31. 18:32
2/6 A kérdező kommentje:
:(
2019. máj. 31. 18:44
3/6 anonim válasza:
Miért nem közölted vele hogy azt mondta nem tudtok beszélni? Ennyi, egyszerű. Aztán magyarázgassa hogy akarja utána :)
4/6 anonim válasza:
Velem konkrétan majdnem ugyanez történt... mi nem voltunk egy pár de már eléggé afelé hajlottunk hogy összejövünk
Megbeszéltük a randinkat, nagyon lelkes volt, tök szupi volt minden
Erre amikor rákérdeztem hogy akkor mikor talizunk (időpont nem volt), lerázott hogy ő most jelenleg másra tud csak koncentrálni és azóta nem beszéltünk...😂😂 nevetséges ez is
5/6 anonim válasza:
O se tudja mit akar, eleg hatarozatlan jellemre vall. Regebben en is hasonlo voltam, de eleg hamar kinottem. Hagyd a sracot a fenebe, csak konfliktust szulne egy kapcsolat vele.
6/6 anonim válasza:
Szerintem csak szekszelni akar veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!