Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki azt írja h egy ideig ne beszéljünk, akkor valószínű hogy már sosem fog rám írni, igaz?
Figyelt kérdés
Szeretjük egymást!Nem jártunk,több okból is!
Egyik nap azt írta nekem a srác,h nagyon sok dolgot el kell mondania,majd mikor válaszoltam csak megnézte és nem írt!Majd írtam neki,h mi a baj,mi történt,és erre azt írta,hogy jobb lenne,ha egy ideig nem beszélnénk!
Nem értem őt,mert elvileg tényleg szeretett..!Mondta hogy őszintén szeret,meg hogy ne éljek majd vissza a szeretetével (amit nem tennék) szval tényleg nemtudom h mi a baj!És mikor írtam neki h ahogy szeretned (marmint arra h ne beszeljünk egy darabig) azt már meg sem nézte!
Nem fog már írni nekem,igaz?
2019. júl. 7. 20:13
1/4 anonim válasza:
Nem valószínű. Lehet csak nem akar megbántani.
2/4 anonim válasza:
Tudsz rola mindent?? 🙂 Lehet hogy valami történt az életében csak nem mondja el neked. Jobb ha egy ideig békén hagyod. magától nem ír vissza, akkor te írj neki. De egy kis idő múlva megjavul. Velem is igy volt.:-))
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Adj neki egy kis időt, hadd rendezze a gondolatait. Szerintem fog írni. Elvére nem azt írja, hogy soha többé ne beszéljetek. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Igaz,nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!!😄😊Amúgy ha valaki ezt írja hogy egy kis ideig,az elhúzódhat hónapokra is?
2019. júl. 8. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!