Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljünk? Nincs ötletem, help
Novemberben kezdtünk keringőzni oszt. szinten és közben beleszerettem ( valamilyen szinten) de
olyan mintha kettős személyisége lenne ( értsd. Egyszer irigylendő módon kedvea rá 30 percre bunkó és nem ugyanaz)
pl. Egyik délután bent voltunk órák után és elvette a bff-em teloját aki ezért vegigkergette a folyosón azt visszafelé a terem előtt megfogtam a kezét h ne menjen el és mellkason rúgott vagy ütöttbnőm szerint mindkettő ( nem volt halál erős de kiábrándító ( taekwondozik) ( igen a barátnőmet kif. gyűlöli és pikkel rá) a bnőm elmondta az okát. A bnőm nagyon jóba van a fiúkkal ( tud velük miről beszélni)
Eléggé önbizalomhiányos vagyok. És nem tudnék (azaz nem jut eszembe semmi) vele miről beszélni, csak a közeli barátaimmal de velük sokat
14/L
Ui.: nem érdekelnek a ne pasizzal inkább legozzal ennyi idősen és társai válaszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!