Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljünk? Valaki valami téma? L13
Szóval van egy nyolcadikos fiú akivel régen nap mint nap beszéltem.. mára már 1 héten egyszer.. de a suliba mindig latjuk egymást..
Szóval.. régóta ismerem.. Valamelyik nap beálltam hozzájuk legjobbbaratnőmmel focizni tök jó volt meg minden.. és aznap fb-n megbeszéltük hogy találkozzunk.. szombaton fogunk találkozni pénteken rámri hogy el e engedig és hogy hánykor ha elengedik.. Remélem elengedik bár ahogy a szüleit ismerem..
Szóval.. azt szeretném kérdezni hogy miről beszélgessünk? Nem vagyok annyira ebbe jó.. mert főleg.. aki nekem bejön.. és ilyenkor leblokkolok.. szoval nemtudom hogy milegyen... Szinte mindent tudok róla és ő is rólam.. Miről beszéljünk? Első találkozás sulin kivűl *w* Én 13 ő 14 *w*
Ezt most irjátok hogy minek irtma le ezeket.. csak igy tudjatok h mirol van szó.. köszi az értelmes válaszokat :3
xddd
a Barátaim is ezzel izélnek hogy ottfogtok ülni néma csendben és nézitek egymást... xDDDDDD
de vmi tipp? xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!