Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók közben melyik oldalra döntitek a fejetek?
Az igaz, hogy aki jobbkezes az jobbra dönti aki balkezes az balra? Persze vannak kivételek de azért általában ez így van?
És mi van akkor, ha egy jobbkezes jobbra dönti, a balkezes balra akkor ugye egyfelé döntik, mert szembe vannak egymással.. Akkor nem tudnak kényelmesen csókolózni? Ilyenkor mi a megoldás? Az egyik kényelmetlenül fog csókolózni, mert erővel oda kell döntse ahol nem kényelmes neki?
Ezt figyeld! Én nem oda hajolok, ahol kényelmes, hanem ahogy épp a másik arca van. Sokkal könnyebb így, majd próbáld ki :D
Kényelmetlenül csókolózni...miket ki nem találtok :D
Azért ez a kényelmetlen csók nem olyan, mintha satuba fognák az ember golyóit.
A jó csók az jó. A rossz csók, az is jó. Ha nem szereted a másikat akkor lehet csak rosszabb a dolog, akkor ugyan mindegy hogy áll a fejed.
Én meg se tudom mondani, hogy merre szoktam dönteni a fejem, mert nincs berögződésem rá. Attól függ, hogy adja az adott pillanat. (pl képzeld már el mikor az ágyban fekszel a csaj bal oldalán és mikor oda fordulsz és már konkrétan kitörik a nyakad, mert neked a jobb oldal kényelmes?? A nyavaját... Balra fogod dönteni picit a fejed, de fel se fog tünni mert reflex)
Soha nem jár ilyen a fejembe, hogy ki hova fogja dönteni a fejét, és mikor csók közbe még oldalt is váltottok akkor mi van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!