Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek egy fiún mi áll jobban? Ha a haja hátra vagy oldalra van fésülve? Mert tudom, hogy a haj az EGYIK legfontosabb!
Szerintem sem fontos ilyen szempontból, hogy merre van fésülve. Álljon neki jól, mert mindenkinek más áll jól. És persze legyen tiszta, ápolt.
Én arcon inkább a szemet szoktam megnézni. Tetszik, ha valakinek szép szeme van. Persze ez sem csak egyfajta lehet.
Nem, nem az egyik legfontosabb.
És ilyen általános szabály sincs.
Az poltság és atisztaság a fontos, a frizura pedig mindnekinek másképpen áll jól.
A fiúk szemöldöke szerintem nagyon meghatározó... meg a szeme. Nem kimondottan a színe (bár a kék szemre azt mondom gyönyörű), hanem az alakja :)
Oldalra fésülve sokkal jobb.
Hát az egy dolog, hogy fontos, viszont a másik meg az, hogy bár nem úgy látszik manapság, DE NEM csak ez a 2 féle hajatílus létezik.
Egyébként meg fej-és arcforma függő, hogy kinek mi áll jól, érdemes egy jó fodrászt megkérdezni róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!