Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent?
Figyelt kérdés
Szóval van egy új osztályom, és van egy csaj aki előttem ül jóval előrébb, és néha hátra néz rám. Ez mit jelent? Én előtte ülők és egyszer kétszer hátra fordul majd rám néz. Normális válaszokat ha kérhetem.2017. szept. 7. 17:47
1/4 anonim válasza:
Előtted ül, Te meg előtte ülsz? Most akkor ki ül ki előtt? :D
Amúgy ennyi infóból nem lehet megmondani miért, csinálja, lehet elfáradt a nyaka és azért forgatja a fejét, de az is lehet, hogy bejössz neki. Az se kizárt, hogy nem téged néz, hanem a padtársadat, vagy épp egy másik lányt rajtad keresztül (ez mondjuk elég zavaró tud lenni, ha a lány pont előtted ül :D)
Meg még sok sok más lehetőség
2/4 A kérdező kommentje:
A lány jóvval előttem ül. Én hátul ülők ő meg jóvval előlrébb.
2017. szept. 7. 18:02
3/4 anonim válasza:
Mosolyogj rá, ha elkapja a fejét, akkor biztos érdekled. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Jól néz ki, de nekem nem az esetem. Nekem nem tetszik, és attól félek rám hajt. hogy koptassam le ha netán tényleg azért néz? nem akarom megbántani, de attól félek arra játszik. Én nem akarok tőle semmit. Szóval mit tegyek?
2017. szept. 7. 18:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!