Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legfontosabb a külsőben?
Hmm.. én először talán a haját nézem. Ez nyilván nem mindenkire igaz, de nekem tetszik, ha egy fiúnak hosszabb haja van, így a hosszú hajú fiúkat bárhol kiszúrom xD Meghát a rendezett, ápolt haj sokat dobhat valakin legyen az hosszú vagy rövidhajú. Az is plusz pont ha valaki magas. A magas emberek kitűnnek a tömegből. Részemről nem kell feltétlen izmosnak lennie egy fiúnak, hogy felhívja magára a figyelmet, de... nyilván a kockahas az kockahas... A szem még egy olyan dolog, amit megnézek, mert ha valakinek szép szeme van, a mellett nem tudok egyszerűen elmenni. Még a száját is megszoktam nézni az embereknek. Vannak akiknek kifejezett szép szájuk van. E mellett a lányok szokták még a fiúk kezét nézni. Néhány embernek tetszik, ha egy fiú keze "eres". A segg meg szerintem alap, tény hogy nem csak a fiúk, a lányok is nézik xd De ha jó stílusod van, odafigyelsz a külsődre és közben jól érzed magad, már azzal vonzóvá válhatsz. Figyelj oda magadra és akkor minden rendben van.
2018. aug. 15. 21:18
2/7 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, ha egy srácnak van egyedi stílusa és kisugárzása :3
Csak a hosszabb hajú srácok tetszenek, szóval a haja a legfontosabb :D Aztán igazából szeretem, ha stílusosan van felöltözve, szóval talán azt nézem meg másodszor. ( ez alatt nem azt a Justin Bieber féle öltözködést értem)
Plusz nekem fontos, hogy vékony legyen, az nem jön be, ha valaki nagydarab ( akár izmos akár túlsúlyos értelemben) de azt szeretem, hogyha vékony de mégis egy kicsit kockás a hasa.
Ezenkívül még számomra a kisugárzás fontos, amit le is írtam az elején.
2018. aug. 15. 22:16
2018. aug. 15. 22:25
Szintén hosszabb hajú srácokat szeretem, de a mosoly a legfontosabb nekem :) bárhogy kinézhet, ha gyönyörűen tud mosolyogni :D persze ehhez ápolnia kell a fogait.
2018. aug. 15. 23:20
És az a fiú aki kopaszodik? :-D
2018. aug. 15. 23:41
Csak úgy nézzen ki mint a fiatal Leonardo DiCaprio, nálam már nyerő..
2018. aug. 16. 03:09
7/7 anonim válasza:
Nehéz kérdés, de általában az arcát, majd azt, hogy milyen az öltözéke, testalkata.
Ha beszélgetésbe elegyedünk természetesen a szemeit, ha van rajta valami feltűnő (pl. raszta haj, unikornisos hátizsák, szivárványos zokni :DD) akkor azt.
2018. aug. 16. 17:47
Kapcsolódó kérdések: