Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem én vagyok neki a legfontosabb?
Vagy csak egyszerűen túlaggódom ezt az egészet? De egyre jobban azt érzem, hogy nem vagyok neki fontos, csak kihasznál, hogy van neki valaki...
Még az kimaradt, hogy 18 éves vagyok, a barátnőm pedig 17. Már ha ez számít valamit.
Emiatt már sokszor olyan gyomoridegem van, hogy az ágyból se tudok felkelni. De közbe meg azt hiszem, hogy csak túlaggódom sokszor és elfolytom magamban az egészet. Már szinte remeg kezem-lábam ha erre az egészre gondolok. Pedig én nagyon is szeretem és mintha Ő meg nem adna bele mindent ebbe a kapcsolatba.
A legutóbbi buli is ami volt akkor előző nap a barátnőjénél aludt, amit nekem csak utána mondott el, amikor a barátnője összeveszett a szüleivel és elment otthonról. Akkor úgy hívott fel, hogy otthon vagyok-e meg el tudok-e menni érte. Azt mondta, hogy a sürgősségihez (ott laknak nem messze a barátnője és családja), persze én meg tiszta idegben azonnal ugrottam és mentem át az egész városon.
Miért csinálja ezeket? Tesztelni akar? Mert nagyon jó irányba van afelé, hogy beteljen a pohár..
Nem akarlak bantani de sajnos ugy nez ki hogy nem szeret teged.
Tudom ezt borzaszo hallani vagyis itt olvasni de minden jel erre mutat.
Ulj le vele beszelni. Kerdezd meg hogy mi a francert jatszik az erzeseiddel es hogy mi a celja ezzel. Ha pedig szeret csak furan akkor mondd meg neki ha ez igy megy tovabb akkor el kell hogy engedjetek egymast. Szoval legyen normalis ha szeret.
Par napja szakitott velem a baratom mert "nem szeret mar ugy ahogy kene" es meg se probalta velem megbeszelni szoval az a legfontosabb hogy MEGBESZELJETEK!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!