Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elvesztettem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elvesztettem a számomra legfontosabb embert.

Figyelt kérdés

Volt egy fiú barátom. Vagyis rokonok vagyunk.

Egyszer névnapján ráírtam, aztán már rengeteget beszélgettünk, minden nap. Legjobb barátom volt. Mindent elmondtam neki. Becézgetett, lelket öntött belém, bármi bajom volt, segített, mindenben mellettem állt. Én is sok mindenben támogattam, már amiben tudtam.

Aztán barátnője lett. Rettenetesen örültem neki, viszont megváltozott a kapcsolatunk. Már szinte semmit nem beszélünk, eljutottunk odáig, hogy vissza se ír. Nagyon hiányzik, és nem tudom, mit tegyek.

2016. júl. 13. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem sok mindent tudsz csinálni vele, ez természetes, majd ha neked is lesz párkapcsolatod megtudod. Kérdezz rá nála, hogy mi az oka, mert biztos kevesebb ideje lett barátnője miatt, de azért még visszaírhatna. Amúgy meg hagyd békén, ha ő így döntött akkor már soha se lesz olyan mint előtte.
2016. júl. 13. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek! Majd biztos akkor fog keresni amikor már nem lesz vele együtt.
2016. júl. 13. 17:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Jó, csak ő is tudja, hogy milyen fontos nekem, és szükségem van rá, főleg, amikor "rosszabb időszakomban" vagyok😏
2016. júl. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!