Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi a legfontosabb egy lánynál?
- külsőre
- belsőre
Mi lehet kizáró ok? miért?
kort is légyszi :)
Külső:Szép,természetes arca legyen(tehát ne nagyon vigye túlzásba a sminket) és legyen ápolt.
Belső:Vicces de ugyanakkor komoly, őszinte, kitartó, bőbeszédű, kedves, segítőkész, intelligens. Ha szeret rajzolni,festeni,zenélni stb. +pont :D
Kizáró okok:Beképzelt plázacica, ápolatlan, ribizlis viselkedés.
Külső: nekem teccen❤
Belső:pont oan nekem való😘
Kizáró ok hogy nem normális, füvezik....
17/f
Külsőre az ideálom a 168 cm körüli, átlag testalkatú, hosszú barna/szőke hajú lányok.
Belsőre pedig ami bejön, ha a lány:
- mosolygós, vidám természetű és könnyű őt megnevettetni
- gondoskodó, anyáskodó típus
- nem akar mindig görcsösen, 100 százalékosan "lányos" lenni, hanem vannak fiús tulajdonságai is
Persze folytathatnám még a listát, de hirtelen ez a három dolog ugrott be, úgyhogy ezeket tartom a legfontosabbnak.
Külsőre : Szép mosoly-szem-haj. Természetes arc, nem agyon sminkelt,nálam alacsonyabb.
Belsőre : Őszinte,hűséges,nyitott, Vidám, okos, barátságos.Legyen bújos,ölelgetős.
Kizáró ok : dohányzik, otthonülős, ápolatlan, molett vagy túlsúlyos.
27/F
Nagyjából korombeli legyen, és jól lehessen vele beszélgetni.
Kizáró ok: kb. minden, amit előttem írtak.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!