Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen ruha/ruhák jönnek be a lányokon?
Az undorító emberek kíméljenek!
Arra lennék kíváncsi, h nektk meik az a stílus amiek be jön a lányokon? Mi az amit vonzónak találtok??
L
11.
Én sem szeretem a kínait, nm arra gondoltam, kínai cuccom nincs. csk h kell-e mittomén a leges legdrágább helyekről vásárolni.
De mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!!
(Egybknt ezt a kérdést azért tettem fel, mert eléggé önbizalom hiányos vagyok, de amúgy szerintem jó a stílusom meg mások szerint is.)
Szerintem ne legyen túl kihívó, azon kívül amelyik tetszik neki.
Tiszta legyen, az ára nem nagyon érdekel.
Egy 500ft-os ruha is lehet szép, ha kívan mosva és nem koszos, gyürött stb.
16f
Mindenkinek ment a zöld kezecske!
Nagyoon köszi mindenkinek!
Kérlek írd le mielőtt válaszolok,hogy miért random fiúk ízlése szerint szeretnél öltözködni.
Így csak egy termék leszel.
Öltözz úgy,ahogy szeretnél,és ne úgy,hogy tetszél valakinek.
Vagy mondok valamit. 8 soros "rockerbakancs",szegecses hosszú bőrdzseki,alatta fekete garbópóló. Erős rúzs és tusvonal. Tegyük fel,hogynekem ez tetszik. Ha nekem (nekünk)akarsz megfelelni,akkor csináld, és kérek képet is róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!