Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok 180cm felett. Könnyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok 180cm felett. Könnyen találtok magatoknak ruhát/cipőt?

Figyelt kérdés
Jó tudom nem teljesen illik ide a kérdés, de talán több velem egy korú nézi (18 vagyok). Ráadásul vékony is vagyok, szinte nincs olyan, ami jó rám. Valami ötlet, hogy hol keressek?

2019. júl. 15. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
34%
Internet... de komolyan
2019. júl. 15. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:
79%

Olyan ruhát érdemes nézned, amit a hozzád hasonló alkatú modelleken látsz. Én pl a zarában szoktam ilyeneket látni, a weboldalukon le szokták írni a modellek méreteit. De nyilván sok más hasonló üzlet van, ami még olcsóbb is.

A cipő pedig sok mindentől függ és nem is feltétlen igaz minden magas lányra, hogy a lábmérete is átlagon felüli (nekem 37-es és 181 cm magas vagyok mellé). De ha te nagyobb mérettel rendelkezel, akkor bármelyik osztrák és német (bármelyik olyan ország üzleteit igazából, ahol magasabb az átlag magasság) üzletet jószívvel ajánlom, mivel náluk elég színes a méretskála, sőt a ruháknál is.

2019. júl. 16. 01:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem csak a hosszú nadrágokkal van gondom másssal sose volt.

38 cipő

S-M póló

Nadrág?

Na az vagy derékban jó és hosszra nem vagy hosszra jó és derékra még befér egy másik lány mellém😂

180cm/14l

2019. aug. 8. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!