Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 180cm felett. Könnyen találtok magatoknak ruhát/cipőt?
Olyan ruhát érdemes nézned, amit a hozzád hasonló alkatú modelleken látsz. Én pl a zarában szoktam ilyeneket látni, a weboldalukon le szokták írni a modellek méreteit. De nyilván sok más hasonló üzlet van, ami még olcsóbb is.
A cipő pedig sok mindentől függ és nem is feltétlen igaz minden magas lányra, hogy a lábmérete is átlagon felüli (nekem 37-es és 181 cm magas vagyok mellé). De ha te nagyobb mérettel rendelkezel, akkor bármelyik osztrák és német (bármelyik olyan ország üzleteit igazából, ahol magasabb az átlag magasság) üzletet jószívvel ajánlom, mivel náluk elég színes a méretskála, sőt a ruháknál is.
Nekem csak a hosszú nadrágokkal van gondom másssal sose volt.
38 cipő
S-M póló
Nadrág?
Na az vagy derékban jó és hosszra nem vagy hosszra jó és derékra még befér egy másik lány mellém😂
180cm/14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!