Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiúkat találtok vonzónak külsőleg? (Haj, ruha, stb. )
Nem áll szándékomban változtatni magamon, csak kíváncsi vagyok emberek véleményére.
Milyen frizurát szerettek leginkább? (rövid, hosszú, hogy legyen beállítva, stb? )
Hogy öltözzön? (szíválaszték, stílus..)
A kiegészítőket mennyire nézitek? (karóra, karkötő, nyaklánc...)
Plusz ugye sok fiű cipőmániás, többek közt én is valamennyire. Vannak olyan lányok, akik külön a cipőre is figyelmet fordítanak?
Kort is írjatok kérlek :D
Hajnál szeretem, ha hosszabb és hullámos vagy göndör. Öltözéknél az elegánsabb, minimalista stílust kedvelem, nem rivalkodó színekben. A kiegészítők nem kifejezetten érdekelnek, a karórákat szépnek tartom, az ékszerek viszont annyira nem jönnek be. Ellenben a piercingekkel nincs gondom. A cipőkere nem fektetek nagyobb hangsúlyt, mint a többire. A lényeg, hogy illjen a ruhákhoz és legyen tiszta.
Ez persze egy idealizált fiú, nyilván nem küldök el senkit, ha nem így néz ki. 18/L
Hm..
Haja színe mindegy, csak hosszú legyen, vagy legalàbb is ne nagyon rövid.
Öltözködés is eléggé mindegy, (engem àltalában nagyon kinéznek a stílusom miatt, épp ezért elfogadok minden szubkultúràt, kinézetet c: ) csak azért lehetőleg ne legyen "tömeg", szeretem ha szokatlan kicsit, olyan különcös. d:
Kiegészítők.. Hàt piercing bejön, fültàgító, meg az ilyenek. Illetve ha "mókásabb" kiegészítők vannak rajta, azt is nagyon tudom értékelni. c:
Viszont példàul ezeket a drága karóràkat sosem értettem.. Ha csak felvàgni akar, az nem kell. :/
Cipőt is tudom értèkelni, ha egyedi meg tetszik. Viszont ha "tömeg", és/vagy csak azért vette hogy felvàgjon, akkor nagyon nem. :c
L
A haja színe mindegy csak ne vörös legyen. Tetszik a barna fekete és sötét szőke haj is. Ne legyen túl rövid és ne is túl hosszú. Az a jó ha bele lehet túrni.
Öltözködés mindegy, csak ne öltözködjön túl régiesen és ne melegítőben járjon.
A kiegészítőket nem nézem. A fültágítós ( vagy hogy hívják) fülbevaló viszont nagyon nem tetszik.
A cipő meg menjen az öltözékéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!