Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha markas ruhakban jarok van eselyem normalis lanyt talalni?
Ezt ugy ertem hogy aki nem golddigger vagy nem csak arra megy hogy instan flexeljen legyen majd ezzel (magyaran tiniqurvak).
Tudom kicsit erzekeny tema de eddig csak ilyen lanyok talaltak meg de en egy csak normalis lanyt szeretnek akinek ilyenek nem szamitanak.
Ha nem volt ertheto majd megprobalom jobban kifejteni es telorol irtam szval sry a helyesirasert.
Nem.
Van olyan ismerősöm, aki ezt hiszi, és valahogy a normális lányok elkerülik.
Legyél ápolt, ne egy márkával akarj hódítani.
Egy farmer, egy sima fehér póló, egy bakancs vagy sportcipő sokkal vonzóbb, mint egy olyan szerelés, ahol görcsösen a márka mutogatásra megy rá a viselője.
18/L
Szerintem biztos van esélyed ha normálisan viselkedsz de hogy őszintén megmondtam én "normális" lányként lehet hogy először lenne bennem egy előítélet hogy na neki csak a tini pi...ák kellenek.
16L
Hiába van márkás ruha bárkin, ha lerí róla, hogy viselője bunkó divatbaba.
A lányok nem a ruhát akarják barátjuknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!