Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? (férfitársaim! )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? (férfitársaim! )

Figyelt kérdés

Már több éve udvaroltam egy lánynak,viszont ő mindig visszautasított,és "friendzoneba" rakott. Pár hete azonban az egyik próbálkozásom után azt mondta,hogy nem szeretné ezt a barátságot erőltetni.

Amióta viszont ez megtörtént,sokkal nyugodtabb vagyok. Nem kapom fel olyan hirtelen a vizet,mint azelőtt,sokkal nyugodtabban alszom. Nem hittem volna,hogy ezt váltja ki belőlem,tekintettel arra,hogy nagyon kedveltem a lányt.

Másnak is volt hasonló élménye?

2019. jún. 10. 14:02
 1/4 anonim válasza:
96%
Szerintem jobb is hogy hagytad a csajt, illetve ő téged. Ez olyan mint amikor egy kötelet szorítassz, amíg szorítod fáj, de ha elengeded, akkor már nem fáj.
2019. jún. 10. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lezárult a történet. Persze, hogy sokkal könnyebb így.
2019. jún. 10. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
eddig éltetted magadban a reményt. most, hogy tudod, hogy semmi értelme, már nincs mibe kapaszkodni... jobb ez így. keress mást, ne pazarold rá az időt. volt, hogy én sem hittem, hogy van rajta kívül más is a világon, aztán jött más, aki betöltötte a tátongó ürességet... csak az eleje nehéz és szar, aztán minden megváltozik.
2019. jún. 10. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem a visszautasítás tényétől nyugodtál meg, hanem attól, hogy rájöttél, semmi nem történt a kosár miatt. Nem dőlt össze a világ, a nap is ugyanúgy felkelt, sőt még az utcán se mutogat rád senki gúnyos kacajjal. Az ember az ismeretlentől fél a legjobban. Számodra ez a fiaskó volt az ismeretlen, te ettől féltél. De most már nem kell.
2019. jún. 10. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!