Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha markas ruhakban jarok van eselyem normalis lanyt talalni?
Ezt ugy ertem hogy aki nem golddigger vagy nem csak arra megy hogy instan flexeljen legyen majd ezzel (magyaran tiniqurvak).
Tudom kicsit erzekeny tema de eddig csak ilyen lanyok talaltak meg de en egy csak normalis lanyt szeretnek akinek ilyenek nem szamitanak.
Ha nem volt ertheto majd megprobalom jobban kifejteni es telorol irtam szval sry a helyesirasert.
A márkás ruhák és a normális lányok között semmiféle összefüggés nincs. Erre jó példa: nem a ruha teszi az embert. Legyél igényes, de ha nálad minden rendben van, akkor az igényességnek is magától kéne mennie, nem a lányok kedvéért.
Lehet, hogy valaki az utcán a márkás ruháid miatt fog felfigyelni rád, viszont ismerkedésnél nem a márkás ruháidat szeretnék megismerni, hanem téged.
Szerintem simán van esélyed én pl nem is vagyok vele tisztában hogy milyen drága márkák vannak 😅
16L
Szerintem nm a márka a lényeg, hanem az összhang. h minden összhangban legyen rajtad.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!