Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen ruha/ruhák jönnek be a lányokon?
Az undorító emberek kíméljenek!
Arra lennék kíváncsi, h nektk meik az a stílus amiek be jön a lányokon? Mi az amit vonzónak találtok??
L
Annyira a ruhát nem szoktam nézni, csak ha nagyon feltűnő és kitűnik a tömegből, vagy valami ilyesmi-
Igazából szerintem akkor a legjobb, ha valamit a személyiségből is elárul a ruha, pl. bandapólók (pl engem a zene nagyon felpörget és bumm- instant beszédtéma), vagy sportosabb cuccok (cipők akár), New-Yorkeres pólók (azok legtöbbször cukik), stb...
17 és bocsi a sok zárójeles részért xD
Egyszerübb stílus jön be nyári dressek jól tudnak kinézni vagy színess, világos színek nyáron.Télen amikor akkora pulcsi van rajta hogy csak az ujja vége lóg ki nah az nagyon aranyosan tud kinezni szerintem.
Ha márkás akkor vagy valami designer az bejön nekem is van de ezek a hypeolt alibi márkák annyira nem. Ja és igazából lehet bármilyen márka ha szarul néz ki a ruha akkor tök mindegy. pl ott a calvin Klein annyira tömeg lett és ha már nagyobb a cK logó mint a lassan a pulcsi/póló na az okádék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!