Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Somebody998 kérdése:

Szerintetek ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Szóval egy másik családdal közösen mentünk nyaralni Pécsre 7 napra, és a szálláson nem voltak valami túl nagy szobák így hát a szülők voltak egy szobába meg én a lánnyal egy másikba akit már lassan 5 éve ismerek és nagyon jól kijövünk plusz mondta is hogy kedvel, és hát nemis kell mondanom, hogy egy ágyban aludtunk.. Filmeket néztünk esténként, sokáig fennvoltunk, de én mindig tovább bírtam ezért mindig én kapcsoltam ki a filmet...

Elég nehezen szoktam elaludni, és arra lettem figyelmes hogy esténként mindig elkezd ölelgetni álmában, vagy a kezemet fogja, vagy a lábát teszi át az enyémen vagy csak szimplán ölel. Ez jelenthet valamit?

17/f 16/l

2019. júl. 28. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát már mondta, hogy kedvel, nem? Szóval ha te is kedveled, hajrà.

Viszont az, hogy mit csinál álmában, az nem feltétlen jel, mert én akár az àgykeretet is elkezdem ölelgetni, ha a pàrnàm valahova elmàszik :D

17/L

2019. júl. 28. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:

5 év alatt tudtodra adta volna,ha akarna valamit.

Hogy ő álmában ilyeneket csinál,az csak egy öntudatlan dolog.

2019. júl. 28. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet, hogy a szüleitek össze akarnak hozni benneteket? Csak azt várják, hogy te kezdeményezz? Mert hát nem hiszek a véletlenekben. A lány is elég nyitott a közeledben. Meg hát már nem vagytok kisgyerekek.
2019. júl. 28. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek :)
2019. júl. 28. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!