Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Majka vagy Ákos a nívósabb...

Majka vagy Ákos a nívósabb előadó?

Figyelt kérdés

2019. máj. 10. 18:28
 51/96 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, te értelmesebb vagy, mert legalább nem szarozod le azért, mert nem érted. Egyébként általában megvan a teljes kohézió a dalszövegeiben, és az is beleillik, amiről azt gondolnád, hogy nem.

Mint már írtam, a verselemzésnek nem sok értelmét látom, azonkívül rengeteg időbe telne és marha hosszú hozzászólást kellene írnom, ha egy dalszöveget elejétől végéig kielemeznék, de ha akarod, egy-két számodra érthetetlen részt bemásolhatsz, és ha tudom, elmagyarázom, hogy szerintem mit jelent.

2019. máj. 12. 12:54
 52/96 anonim ***** válasza:
90%
De mikor fogod már fel, hogy értjük ez a gyermeteg szöveget, épp ezért tartjuk sz.rnak? Milen nyelven írjuk le neked, hogy végre felfogd?
2019. máj. 12. 13:13
 53/96 anonim ***** válasza:
0%
Egy korábbi hozzászólásodban ezt írtad: "Fogd már fel, hogy értjük a szöveget, de egyszerűen annyira béna, hogy csak ilyen belemagyarázással van értelme." Ha belemagyarázás nélkül nincs értelme, akkor te hogy tudod mégis érteni? Egy mondaton belül ellentmondtál magadnak :D
2019. máj. 12. 13:19
 54/96 anonim ***** válasza:
91%
Hagyjátok a 38...khm...mostmár 37%-ost. Teljesen fogyatékos. (vagy csak próbálja menteni a menthetőt, és nem akarja felfogni, hogy hülyeséget beszél, ráadásul nem akar olyan cikis helyzetben lenni, hogy tetszik neki egy gagyi dalszöveg) Nem éri meg az energiát.
2019. máj. 12. 15:47
 55/96 anonim ***** válasza:
64%
Igazad van, már össze-vissza beszél, és egy mondatot sem tud értelmezni, csak a szavakon lovagolni. Lehet, hogy ő maga Ákos? :O
2019. máj. 12. 15:53
 56/96 anonim ***** válasza:
0%
Szóval nálad is elfogytak az érvek, marad a személyeskedés. Mennyivel egyszerűbb lett volna már az elején annyival elintézned, hogy "én nem szeretem, mert számomra értelmezhetetlenek a szövegei", mint magadat okosabbnak hinni a valóságosnál és leszarozni. Ha nem féltél volna bevallani, hogy te sem érthetsz mindent, nem váltál volna nevetségessé.
2019. máj. 12. 17:21
 57/96 anonim ***** válasza:
90%
Látod, hogy nem tudsz szöveget értelmezni. Ebben semmi személyeskedés nem volt, hacsak tényleg nem trafáltam bele, és tényleg te vagy Ákos. Mert máskülönben abszolút megint félreértelmezted a dolgokat. De figyelj, többen mondtuk ugyanazt, te meg egyedül az ellenkezőjét. Még mindig nem esett le?
2019. máj. 12. 17:26
 58/96 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjuk itt. Nincs értelme hülyékkel vitázni, lehúznak a saját szintjükre.
2019. máj. 12. 18:56
 59/96 anonim ***** válasza:
24%
Az elején még mások is egyetértettek velem, mostanra rajtam kívül már csak a hardcore Ákos-gyűlölők maradtak itt. De még mindig nem válaszoltál a kérdésemre: hogyan tudsz érteni egy olyan szöveget, aminek (szerinted) nincs értelme? Amíg ezt nem tisztázod, addig én se fogom megérteni az álláspontodat.
2019. máj. 12. 19:03
 60/96 anonim ***** válasza:
100%
Visszaolvastam, senki sem értett veled egyet
2019. máj. 12. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!