Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Minden cikket és kritikát...

Minden cikket és kritikát elolvastam Ákosról és a kommentek alapján úgy tűnik, hogy az emberek többsége utálja. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

2015. jún. 1. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
valszeg azért, mert fideszes és vállalja is. én jó zenésznek tartom, a politikai nézete meg az ő dolga, én utálom a fideszt, de nincs bajom azzal, ha valaki szereti és ezt vállalja is.
2015. jún. 1. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire, a zenészeknél és a zenehallgatóknál azért nagyon nem játszik a politika. Engem is irritál a személyisége, a zenéje, a hangja.
2015. jún. 1. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy barátnőm azt mondta, hogy a szövegeit utálja. De én pl szeretem. :D
2015. jún. 1. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én valamikor még kedveltem, de miután totál beleállt ebbe politikai vonulatba és sokmillióért csinált egy rövidke szignált állami megrendelésre, nehezen tudom elviselni.
2015. jún. 1. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
A politikai nézetei miatt sokan nem szeretik plusz a legtöbben nem értik a dalszöveget pedig itt az a lényeg, nem a zenei dallam fogja meg az embereket ha Àkos dalt hallanak mert az nem valami nagy szám, hanem az a szöveg és annak értelme kelti fel az érdeklődést ami hozzáteszem csupa vallás.
2015. jún. 1. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
A szövegei többnyire elég modorosak és patetikusak, némi poszt-emós önsajnálat-végzetességgel leöntve...
2015. jún. 2. 00:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól lehet, hogy pl van aki lilát hány a dalszövegeitől, legalábbis ismerek ilyet (lásd: volt régen valami Ákos szöveg-generátor, ami klikkre random kidobott egy full dalszöveget :D bár az "eredeti" azért el tudja találni sokszor az embert, és a saját életére vetítve át tudja érezni, legyünk őszinték, rohadtul vicces hogy egy véletlen szavakból összedobált valami is sokszor legalább annyira költői :D )

Aztán, valóban, nem kevesen utálják azért, mert vállaltan fideszes.

Szűkebb rétegnek némiképp ellentmondásos, hogy a szerelmes dalainak nagy része feltehetőleg nem a feleségéhez íródott, bár popsztár legyen a talpán, aki hűséges, mittudomén.... Én egy ponton túl már sajnáltam a nejét.

És nem utolsó sorban azért, mert elképesztően nagy arca van, bár a szerénység sem működik nagyon a showbizniszben, tudjuk jól.

Én nagyon sokáig bírtam, kifejezetten. Néhány (mondjuk 2) koncertjén szem- és fültanúja voltam annak, hogy sértődött kisgyerekként szidja az akkor nagyon menő SP-t, és az egyéb "popsztárokat", akiket befuttattak. Majd az Arénás nagykoncerten színpadra szólítja Janicsák Vecát egy duett erejéig. Én akkor mondtam hogy óppárdon.... ideális popsztár, pipa. pont.

2015. jún. 2. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szimpi. De ez nem mércéje a sikerességnek. Lásd szegény megboldogult Michaelt! :D
2015. jún. 3. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Én a szövegei miatt. Olyanok, mint Coleho szövegei, nagy dolognak hangzanak, időnként el is talál 1-2 dolgot, de elég kevésszer.
2015. jún. 5. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!