Minden cikket és kritikát elolvastam Ákosról és a kommentek alapján úgy tűnik, hogy az emberek többsége utálja. Mitől lehet ez?
Attól lehet, hogy pl van aki lilát hány a dalszövegeitől, legalábbis ismerek ilyet (lásd: volt régen valami Ákos szöveg-generátor, ami klikkre random kidobott egy full dalszöveget :D bár az "eredeti" azért el tudja találni sokszor az embert, és a saját életére vetítve át tudja érezni, legyünk őszinték, rohadtul vicces hogy egy véletlen szavakból összedobált valami is sokszor legalább annyira költői :D )
Aztán, valóban, nem kevesen utálják azért, mert vállaltan fideszes.
Szűkebb rétegnek némiképp ellentmondásos, hogy a szerelmes dalainak nagy része feltehetőleg nem a feleségéhez íródott, bár popsztár legyen a talpán, aki hűséges, mittudomén.... Én egy ponton túl már sajnáltam a nejét.
És nem utolsó sorban azért, mert elképesztően nagy arca van, bár a szerénység sem működik nagyon a showbizniszben, tudjuk jól.
Én nagyon sokáig bírtam, kifejezetten. Néhány (mondjuk 2) koncertjén szem- és fültanúja voltam annak, hogy sértődött kisgyerekként szidja az akkor nagyon menő SP-t, és az egyéb "popsztárokat", akiket befuttattak. Majd az Arénás nagykoncerten színpadra szólítja Janicsák Vecát egy duett erejéig. Én akkor mondtam hogy óppárdon.... ideális popsztár, pipa. pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!