Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Schecter Demon 6lh megéri?

Schecter Demon 6lh megéri?

Figyelt kérdés
Szólógitárként használnám és mindenféle rockot meg "Lightabb" metált meg punkot néha-néha de ha arra nem jó az nem akkora baj. Balkezesből nagyon kevés gitár van igy esett erre a választásom. A keret 200K. A gitár matt fekete festése, meg a narancs csík benne is nagyon tetszik. A másik az Omen volt ami tetszett az olcsóbb is. Gondolkodtam a 7 húroson is a 8 szerintem nekem tul sok. 7. hurba se vagyok biztos hogy kell nekem. Meg attól felek hogy egy idő utan tul nagy es kényelmetlen lesz a nyaka a boltban hiaba kényelmes.

2018. dec. 9. 22:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk jobban is tetszik amit a mojjo linkelt. A fényessége mondjuk szokatlan, de a formája nagyon fsza. Na de ha nem tetszik akkor inkább vedd meg a narancssárga csíkosat. Később vehetsz rá másmilyen hangszedőket akár. Most nem pár tízezren fog múlni az élet, akkor sem ha csóró vagy.
2018. dec. 11. 11:25
 12/23 A kérdező kommentje:
Chapman ghost meg ml1 muzikeren ezeket néztem még ki. Nagyon tetszik ezeken is hogy mattok meg hogy a nyakuk nem lakkozott mint az enyémen, hanem latszik hogy fa, meg amikor fa nyakun játszottam nekem az sokkal jobb fogású volt. Jaren Diensnél láttam a Chapman Ghostot, hangra meg kinézett is nagyon megtettszett de igy kékesben is nagyon jó.
2018. dec. 11. 12:39
 13/23 Mojjo ***** válasza:
Amit én linkeltem, annak mahagóni teste van, átmenő nyakkal. Amit te néztél, annak hársfa teste csavarozott nyakkal. Hiába cserélsz hangszedőt, nem egy ligában játszanak. Persze ha nem tetszik, akkor az más kérdés. Mondjuk a különbözet + hangszedőcsere árából már leszedik neked a lakkozását + újrafestik bármilyenre...
2018. dec. 11. 16:14
 14/23 Mojjo ***** válasza:

Ha nem ragaszkodsz a feketéhez, ezt gitáros fb csoportban most 190-ért hirdetik:

[link]

2018. dec. 11. 16:32
 15/23 Mojjo ***** válasza:

Váhhh, megint elfelejtettem, hogy balkezes gitár kell neked :D Oké, nem szóltam.

A lényeg az, hogy a hangszedő csak egy dolog. A mahagóni testet nem pótolja semmi. És egy 50 körül megcsinálják neked olyan színűre, csíkosra, mattra, bármilyenre, amilyenre csak akarod. Ez kevesebb, mint amennyibe a hangszedők kerülnének...

2018. dec. 11. 16:36
 16/23 A kérdező kommentje:
Meg a super strato formát is nagyon szeretném megtartani. Ha külföldi oldal az se baj, csak legyen megbízható. A demonnnak nagyon tetszik a feje is. Így akkor újra kérdezem. Melyik a legjobb balkezes gitár 200.000ft ig. Super strato formát szeretném. Örülnék ha új lenne. Még az explorerek tetszenek/Chapman Ghost.
2018. dec. 16. 21:55
 17/23 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg a reaper? És abban mi a különbség a 769 meg a 967 dolláros között? ( angol nyelv minimális tudása es magyar nyelvu hiteles leírása miatt all fent a kérdés. A jol vettem ki a akkor a hangszedők.
2018. dec. 17. 16:04
 18/23 Mojjo ***** válasza:
@17: Ha linkeled őket, megnézem szívesen.
2018. dec. 17. 23:24
 19/23 A kérdező kommentje:
[link] és [link] ez az oldal megbízható egyáltalán? Szállítanak Magyarországra? Van ez a két tremolós meg egy nélküle és egy multiskálás a honlapon. Itt a kettő linkelt a kettő tremolós.
2018. dec. 17. 23:38
 20/23 A kérdező kommentje:
Vagy melyik jó az oldalon lévők közül (ha megbízható és szállítanak Magyarországra is) balkezes legyen az fontos. A keret nagyon max 250ezer
2018. dec. 17. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!