Schecter Demon 6lh megéri?
Ha nem vagy benne biztos, hogy kell neked a 7-8 húr, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem kell :) Szóval az jó döntés, hogy 6 húrost nézel. Illetve _szerintem_ nagyon fontos, hogy olyan gitárt vegyél ami tényleg, igazán tetszik neked. Nem biztos, hogy az lesz a legjobb gitár, de azon akarsz majd a legjobban játszani - és ez számít.
Ami ezt a Schectert illeti, egyetértek az első hozzászólóval. Nem rossz, de túlárazott. Illetve érdemes kipróbálnod, mert 41,3mm keskeny a nyaka a szemöldöknél - általában 42-43mm szokott lenni az átlag elektromos gitároké, és érződik a különbség. Lehet kényelmesebb, lehet kényelmetlenebb, teljesen egyénfüggő, de érződik. Nekem pl a 43mm az optimális és már a 42mm is némileg kényelmetlen, a 41,3 pedig nagyon, de van aki pont fordítva van ezzel.
A Dot meg a Les Paul két totálisan más világ. Az Omen meg egy harmadik :D
Egy rendes Epi/Gibson Les Paulnak is lesz súlya rendesen, szóval ha ez szempont, akkor azok sem lesznek jobbak.
Amúgy egy Les Paul kópia után egy superstrat Schecter fura világ lesz, minden téren. A hosszabb menzúria miatt nagyobbak lesznek a bundtávok, jobban nyújtózni kell majd az ujjaidnak. De amúgy is totál más lesz az egész.
Amúgy én a helyedben az Ibanez meg a Jackson háza táján is szétnéznék, szerintem jobbakat fogsz találni ezekenél a Schectereknél. Pl egy Ibanez RG421 a Schecter Omen szintjét hozza olcsóbban, vagy a Demon helyett egy DiMarzio hangszedős Ibanez RGAT-62 szerintem százszor jobb választás:
Azért ebben a gitárban olyan egyébként baromi jó DiMarzio hangszedők vannak, amit 500-600 ezres kategóriába pakolnak, a Schecter Omenben meg Duncan Designed-eket pakoltak, amik nagyon nem egyenlőek egy igazi Seymour Duncannel és a 150 ezres kategória felett már cikik.
Tessék, ezt találtam neked, ez megeszi a Schecter Demon-t meg Omen-t reggelire:
Schecter Blackjack Tempest:
Satus kulcsok, felezhető Seymour Duncan Nazgul/Sentinent hangszedők. Emellett a Demon egy játékszer, az Omen meg főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!